12 dage tilbage!

2013-02-23 22.17.37

I dag er det lørdag, og for alle andre er denne lørdag måske ganske almindelig. Nogle er på skiferie, eller på ferie i syden. For mig er det en lørdag, hvor der kun er 12 dage til at min lillesøster kommer hjem fra Sydafrika. Hun har været der siden 7. januar 2013, og hun kommer hjem torsdag d.7 marts.

Det har været svært at undvære hende, og blot tanken om at hun er helt omme på den anden side af jordkloden, får det hele til at virke en anelse uoverskueligt. Vi har dog haft mulighed for at holde dialogen kørende med hende, både via smser, Facebook samt Skype. Det har gjort det hele meget bedre og nemmere at komme igennem. Både for mig og især min mor, som har været nærmest dagligt i kontakt med hende.

Selvom vi har haft jævnt kontakt med hende, så har hun sikkert en helt masse hun skal fortælle, forklare og genfortælle. Det bliver så spændende og høre om hendes oplevelser.

Via hendes hjemmeside så har vi også kunne følge hende , via hendes ord og billeder. Så hvis du har lyst til at læse lidt om hvad hun har oplevet. Så smut gerne derind. Hun fortæller meget om det område hun er i, projekterne hun “arbejder” med og alt det hun ser.

Jeg skal ud i lufthavnen og hente hende, sammen med den nærmeste familie. Det bliver vildt fedt og få hende hjem.

Big Day

En nyttig app!

For en lille uges tid siden fandt jeg denne seje app, som jeg kan bruge i forbindelse med at jeg tæller dagene ned til at min søster kommer hjem. Den kan bruge til alle mulige andre former for mærkedage, dage du skal huske m.m – Den findes både i gratis version, med mulighed for blot 1 begivenhed og så findes den som købe-app. Hvor du derved har mulighed for at sætte flere events og huskedatoer ind.

Jeg har brugt appen til at følge med i hvor mange dage der er til min lillesøster kommer hjem, altså en meget vigtig dag for mig. Der kommer sikkert flere vigtige huskedage i fremtiden, og det er netop derfor jeg har købt den fulde app med flere muligheder. Jeg skal  nok lave et separat og mere dybdegående indlæg om appen, når jeg har fået prøvet den af i dens betalende version. Så “Stay Tuned” som man siger, og du er også velkommen til at kommentere herunder hvis du har ris/ros til appen.

Herunder kan du se hvilke muligheder du har i den gratis udgave af appen – men kort fortalt. Så kan du lægge et foto ind, skrive titel på event, og sætte dato på dagen og VUPTI – Billedet er klar!

Du kan dele din særlige dag på facebook, og gemme det som billede på din iPhone. Du kan se hvilke events/mærkedage du har aktive og du har en menu som er utrolig simpel at udfylde. Det er bare at gå i gang! 

2013-02-24 01.17.09 2013-02-24 01.16.38

2013-02-23 22.17.512013-02-23 22.17.41

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *