At koble fra!

At koble af!

 

I går var det rigtig godt vejr, og det inviterede til at man satte sig ud i solen. Det tilbud tog jeg imod, gik ud i haven og lagde mig på en Solstol – kalder man den sådan? Jeg havde taget mobilen med, hvor jeg både fortalt Twitter om hvor lækkert det var, især via billeder. Musikken i ørene, og så bare kigge op i skyerne. Årh det var sgu dejligt! Normalt er jeg den der holder mig indenfor også selvom det er strålende sol udenfor.

Solen er godt for dig, siger de kloge! Bare man husker solcreme. Jeg sidder nu og overvejer om jeg skal bruge meget mere tid derude i det gode vejr, hvis det altså holder sig kørende med den gode strålende sol og grader imellem 20-25 grader. Jeg smelter og får det skidt hvis temperaturen kommer over 25 grader – har du det også sådan? Jeg har det også med at glemme at tage solcreme på, hvilket også gør at jeg holder mig indenfor, fordi jeg hellere vil være hvid og bleg end at ende med rød og solskoldet hud. Egentligt latterligt at tænke sådan, da det tager under 2 minutter at smøre sig ind.

 

Naturens smuhed

 

Nuvel, jeg satte mig ud, og havde som sagt taget mobilen med ud. Jeg kan som person ikke lade vær med at finde nye og gode motiver til at tage billeder af. Da jeg lå der og nød solen så var det bare at kigge op igennem det træ som sørgede for skygge til mig. Der var et fandens godt motiv og billede på naturens smukhed, hvis man blot gider kigge rundt. Derudover elsker jeg at være nysgerrig mht. nye i vikler og finde motiver som jeg finder spændende. Jeg lå med solbriller på og imens Koza Mostra (som er et mega fedt band hvis du ikke kender det i forvejen) spillede god musik i mine øre. Fandt jeg et mega fedt motiv via mine solbriller. Jeg synes det blev rimelig fedt, men ikke sådan et WAUW billede – men det synes jeg også sker sjældent. Jeg er blevet mere og mere selvkritisk mht. billeder. Især når jeg lægger billeder på min Instagram, som jeg også omtalte i mit sidste blogindlæg .

The Sky In My Eye!

 

Jeg skal blive bedre på andre platforme også. Det er en proces og en god ven sagde en god sætning til mig i går: “Kill Your Darlings” – Det fik mig til at tænke lidt over hvordan jeg arbejde med foto og platforme (Instagram, Twitter, Facebook  og så videre!) Jeg bruger denne sætning til samme tankegang: “Cut The Crap” – men det er mest når jeg er i gang med at skrive blogindlæg. Der kan det tit ske at jeg putter alt for meget på, uden det nødvendighed gør noget godt for helheden.

Hvordan kobler du bedst fra? 😉

One Response to At koble fra!

  1. Jeg kobler bedst fra ved at sidde indenfor og programmere (eller lave andre ting på computeren) en hel weekend. Ja, lidt nørdet, men det burde du jo vide efterhånden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *