Første besøg på Baresso

Der hvor kaffe og andre lækre drikke købes!Jeg skulle faktisk slet ikke derind i første omgang, men da jeg havde 15 min tilovers. Så fik jeg alligevel lyst til at prøve denne meget omtalte og berygtede Café.

Jeg gik ind, komplet uvidende om hvordan man bestilte og hvordan det hele foregik. Min uvidenhed blev hurtigt omlagt til klarhed. Da Caféen jeg besøgte var meget nem at overskue. Så fandt hurtigt bestillings området og stillede mig i kø. Foran mig stod 3 personer, og jeg vil skyde på de var japanere, men de var i hvert fald fra Østen et sted. Nevermind, jeg ventede på det blev min tur. Imens lod jeg blikket glide henover menukortet, eller hvad de kalder det.

Jeg valgte en kop kakao, da jeg ikke drikker kaffe af nogen art. Det var ikke helt bare at bestille, for man skulle også bestemme om ens kakao skulle være med mest lys eller mest mørk ELLER blandet chokolade. Jeg valgt blandet, da jeg så i mine tanker ville forstå det som at jeg ville få en hverken for mild eller for “stærk” kakaosmag – til sidst spurgte den venlige gut bag disken om jeg ville have flødeskum ovenpå, og jow tak da! Det er da nærmest det bedste, udover kakaoen 😛

Jeg skulle så over i en anden “kø” hvor man skulle vente på det man havde bestilt, og self. fik de 3 asiater først, klart nok! Jeg ventede spændt men tålmodigt, og fik så endelig min kop kakao.

Fik ingen låg, og var faktisk kommet helt ud af Caféen med koppen da jeg tænkte at de sikkert havde et låg, men var i tidsnød på dette tidspunkt. Så jeg valgte at droppe tanken om et låg, og bar over med risikoen for at spilde imens jeg gik hen af gaden imod Arbejdernes Landsbanks indgang (bagindgang)
Jeg synes at mit første besøg på Baresso Caféen var ganske tilfredsstillende, og faktisk over mine forventninger i både produktet de leverede, men også i særdeleshed mht. den service de gav mig. Så det er mit første, men ikke mit sidste besøg på Baresso Caféen – kan klart anbefales!

Herunder kan i se den kop kakao jeg fik – den kostede 41kr.

Så skete det endelig!

Hvis du ønsker at se hvor din nærmeste Baresso ligger, så kan du med fordel tjekke http://baresso.com/ – Der finder du en masse info om kaffe, Caféerne samt hvor du kan følge dem.

Følg dem på Facebook: http://facebook.com/baresso.dk og på twitter: http://twitter.com/baresso

One Response to Første besøg på Baresso

  1. Kingsly says:

    uuh lyder le6kkert! jeg var ogse5 et besf8g forbi barresso idag, hvor det lydkkees for mig og min veninde at fylde to barresso-klikkekort op! det var virkelig sjovt at se deres ansigt udtryk da vi kom med 4 kort som i alt gav 18 klip! kig borbi min blog, da jeg nu er begyndt at blogge igen (har kun ve6ret ve6k i lidt under 2 uger, men det ge6lder da stadigve6k! )-pleasekeepthepose.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *