Beatles på Spotify

Nu kan Spotify endelig tilbyde Beatles ud af højtalerne.. YAY!

12476322_10153876165067710_4545303_n

The Beatles på Spotify

Det gav mig et kæmpe smil på læben da jeg ved juletid fik nyheden om at The Beatles endelig havde joined Spotify så man endelig kunne nyde de fantastiske gamle sange som utallige har nydt imens de voksnede op eller er i den alder hvor man husker at man var til en af deres koncerter dengang.

Jeg er ikke en af dem som var til deres koncerter men jeg nyder deres sange i fulde drag igennem højtalerne.
Der skal sikkert være mange på denne jord som er 1000 x større fan af The Beatles end jeg er, men jeg sad med et kæmpe smil på læben da jeg fik nyheden.

“Lady Madonna”, “Live And Let Die” samt “I Saw Her Standing There” har i mange år været mine helt store favoritter. Især fordi de har en stor mængde energi i sig og skaber en lyst til at rocke rundt når de spilles.  Hvilke Beatles sang er du helt vild med?

820690 (1)

Live And Let Die fra 1973  – Kilde: Google

I skrivende stund sidder jeg og lytter til “Live And Let Die” som ganske vist starter blødt og stille ud men SÅ sprænger bomben og et fyrværkeri af rytmer og skarpe toner fylder lydbilledet. Jeg ELSKER det!
Sangen er iøvrigt også brugt i en James Bond film fra 1973 (Ja, jeg har haft gang i google haha) men anyways, jeg kan tydeligt forestille mig at rytmerne og tonernes spænding og nærmest eksplosive fremtoning ville være mere end oplagt til en film som James Bond med en masse tjo-bang og kampe.

Beatles kan i mine øjne noget helt specielt. De kan samle folk i smil og dans på kryds og tværs af alder, køn, religion og meget andet. Der findes mange i dag som høre Beatles som slet ikke er gamle nok til at havde oplevet dem da de var sammen. Det fantastiske er så at de unge mennesker lytter til dem via deres forældre og på den måde får dem ind nærmest af “modermælken”.
Jeg har selv personligt hørt deres sange lige siden jeg kan huske, dog ikke hver dag ligsom de mere hardcore fans ville kunne prale af at have. De skabte sange som aldrig vil dø. De vil, tror jeg, altid blive lyttet til – selv om 100 år.
De skabte noget helt enestående og stærkt.

Det er vi mange som er taknemmelige for at de gjorde.

Tak John Lennon, Poul McCartney, Ringo Star og George Harrison!

2 Responses to Beatles på Spotify

  1. Daniel says:

    Jep, det er super fedt at de er på Spotify!

  2. anna says:

    hey matti, følg mig.. er ny, kan ikke finde ud af hvordan jeg følger dig endnu ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *