Big Day App

Hey folkens! 

2013-03-10 20.27.17

Dejligt du vil læse dette indlæg. Jeg har tidligere nævnt denne app i dette indlæg, hvor jeg lægger det sammen med at jeg brugte appen imens jeg ventede på min søster skulle komme hjem fra sin rejse i Sydafrika. Det er faktisk en ganske simpel app, der i korthed handler om at lave en slags “tæller” der fortæller hvor mange dage der er til en datofast begivenhed.

Gratis version.

2013-03-10 21.18.50 2013-03-10 21.03.59 2013-03-10 21.03.49

I den gratis version har man “kun” mulighed for at oprette ET event med dato, billede og tekst – men det er også fint nok. Så har man mulighed for at prøve appén af, med forskellige event – Et af  gangen. Hvis man så synes at det er penge værd, og vil have flere muligheder. Så skal man gå og hente den app der koste penge self. – Den gratis version hedder “Big Day Lite” og den betalte hedder “Big Day”. Du kan se de forskellige ikoner oppe i toppen af indlægget. Det er den app der har “Nyt” banner på som er den betalende appudgave.

Betalt version.

2013-03-10 21.45.23 2013-03-10 20.54.55 2013-03-10 21.03.41

I den betalte version har du så mulighed for at få flere datodage på samme tid, og du får den vist ligsom siderne på sin iPhone bliver vist. Det er en utrolig god måde de vises på, og nemt at redigere og oprette. Kan desværre ikke huske hvor meget jeg gav for denne app i betalt version, men det var ca. 7-12kr. (Priserne kan også variere på AppStore)

Som du kan se på billederne, så har du mange flere muligheder. Både i forhold til hvordan du vil dele billede og hvor mange ting du vil ha med. Der er i det hele taget meget mere i den betalte version, og det var jo nok det man egentlig havde regnet med.

Layout/Udseendet for begge appversioner:

Hvis man kun fokusere på hvordan appen er lavet, sådan rent layout. Så må man sige at det er lavet enkelt, overskueligt og meget “easy-to-use” lige med det samme. Det er nemt at finde rundt i appen, uanset om du vælger at købe den gratis version eller køber den betalte version.  Jeg ved ikke om denne app er lavet “klar til iPhone5 format”. Det må du gerne lige kommentere på, hvis du har appen, og har en iPhone5. Det kunne være spændende og se et Screen shot af dens udgave på en iPhone5.

Vurdering:

Jeg kan hermed konkludere at denne app er fed, men det er ikke en app der bliver “Instagram Populær” – Da dens funktion ikke er noget man bruger mere end 1 gang i døgnet, og så er den ligsom “lagt i lommen” til næste dag! – Det er ganske vidst en sjov lille app, som man kan gå rundt og hygge sig med. Især når man peger fingeren over imod den mulighed at man kan dele sine “event” på facebook og så videre. Så kan man pludselig vise andre, hvad man går rundt og glæder sig til! – Det er jo fedt at kunne vise “SE HER, JEG SKAL PÅ FERIE OM 12 DAGE!!!” imens man håber på at ens venner sidder med nedern fjæs på, og er dybt misundelig!
Den er penge værd, så er det sagt!

4/5 Giver jeg denne app i samlet vurdering!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *