Overfør dine billeder fra iPhone til PC!

Hvad skal man lave sådan en lørdag eftermiddag?

Det er lørdag og hvis du, ligsom jeg, er en ivrig fotograf med iPhone. Så kan din iPhone nemt blive fyldt op til randen med gode, men også gamle billeder. Så er det måske en god ide at få overført de mange billeder over på computeren, så iPhonen kan få mere ledig plads. Jeg sad og kiggede lidt rundt på iTunes, for at finde ud af hvordan man overførte billeder samt film man har liggende, over på sin bærbar eller stationær PC.

Jeg må indrømme at jeg sad og var lidt i vildrede, da jeg ikke umiddelbart kunne finde en måde at overføre dem på via iTunes. Så jeg besøgte Youtube. Jeg tænkte at der måtte være en eller anden god forklaring lavet på video, og ja det var der. Jeg fandt denne video. Den er godt nok på engelsk, men videomageren fortæller ganske simpelt hvordan man gør.

Picasa er en god mulighed, og et fantastisk program!

logo_picasa_large

I denne omtalte video, bruger vedkommende Picasa. Det er faktisk et ret fantastisk program, som også er helt gratis. Ud over at programmet gør det muligt at overføre sine fotos og film fra medier der er tilsluttet din PC, så virker Picasa også som en ganske fantastisk program til at få overblik over alle dine billeder. Både dem du har liggende på din bærbars harddisk, og andet. Programmet gør det også muligt at dele billeder til f.eks Google+, hvis man har en profil på den platform.

Derudover er der mulighed for ansigts genkendelse og meget andet. Så faktisk er Picasa er ret fantastisk og nemt program at stifte bekendskab med. Prøv det!

Selve videoen fortæller ret godt, som sagt, hvordan man gør. Jeg må også indrømme at jeg har virkelig brug for at smide mine billeder over på min bærbar PC, da jeg var lidt over 5GB fotos liggende på min iPhone.

Overblik over min iPhones indhold

Så sæt kablet i din iPhone, tilslut computeren. Hent og åben Picasa og start overførslen af dine billeder og film. Det er nemt, og hurtigt (alt efter hvor mange billeder du har på din iPhone self.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *