BilligeButterfly.dk – Produktanmeldelse

Photobucket

Jeg er ikke typen der normalt ville vælge at tage en butterfly på, hverken til hverdag eller fest.

Da jeg så klikkede mig ind på siden, fik jeg sørme lyst til at prøve det. De har nemlig både har almindelige ensfarvede men også de mere Mønstrede slips. Jeg har nu fået 2 slags butterfly ind af døren. En Cobalt blå butterfly, og et andet som er lidt mere “festligt” og skiller sig en smule ud fra andre, som hedder Blå/Bordeaux Stribet Butterfly.

Jeg fik dem ret hurtigt via posten. De er pakket ind i et folie som er utrolig nemt at åbne. Hvis du er ny i det at have butterly på, så vil du måske fumle lidt med længden på selve stroppen der går rundt om din hals under kraven. Det gjorde jeg i hvert fald lidt, men efter lidt justering frem og tilbage lykkedes det og den sidder flot og lige på mig.

Som du kan se her, så har jeg prøvet de 2 butterflies med en række forskellelige skjorter. Så du kan se hvordan de ser ud og måske bedre kan danne dig et billede af, hvor nice de er ud uanset skjorte. Jeg synes personligt at begge butterflies er super fede, og det er jo altid godt at have et par stykker at skifte ud med. Lidt ligsom covers til din smartphone og caps.

Hjemmesiden og deres kundeservice

Photobucket

Som du kan se, så ser deres hjemmesiden ret enkel, flot og uden alt for meget tingeltangel rundt omkring. Den er nem at overskue, og man finder hurtigt de informationer du skal bruge allerede på forsiden. Her kan du også se at de går meget op i kundeservice, ved at pointere 3 områder de gør til deres klare  mærkesager. “Hurtig leverering” – som betyder at hvis du bestiller inden kl.18, så sender de produktet samme dag. Derudover så giver de “Gratis fragt” hvis du køber mere end 2 produkt. Sidst men ikke mindst, så kan du på siden betale med Paypal, som jeg selv som blogger kender til. Jeg synes det er meget pålideligt og trygt at man kan bestille via Paypal, og derved slippe på at skulle skrive personlige kreditoplysninger til siden.

Bagom BilligeButterfly.dk

Firmaet er startet af 2 brødre, som følte det var svært som studerende at finde enten et godt slips eller en god butterfly til en studievenlig pris. Derfor gik de 2 iværksættere i gang med at stifte webshoppen. De studere begge to ved siden, men trods det så formår de at kunne kunden, nemlig dig og mig, en super god service. Det kan man da kalde 2 ihærdige unge herrer ik?

De kan derudover også levere pakkeløsninger i form af “Far & Søn slips” ,  Børnebutterfly samt Børneslips. Så uanset hvad du går efter i slips og butterfly. Så kan jeg varmt anbefale dig at smutte ind på siden billigebutterfly.dk og kigge nærmere på deres store sortiment. Du kan f.eks få et hvidt slips eller et Sort slipsHvis du er mere interesseret i en butterfly, så kan du få en Sort butterfly

 

 

One Response to BilligeButterfly.dk – Produktanmeldelse

  1. FFOCUM/DUG says:

    FED anmeldelse. Godt med noget fokus på butterflies. DE STYRER!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *