Bloggens fremtid, hvad nu?

Da jeg startede med at blogge, var hensigten med indholdet at jeg ville fortælle om hvordan jeg oplevede min diagnose. Forståelsen af de faktorer som gør at den viser sit ansigt i mit liv og så videre.
Med tiden er bloggen også blevet et frirum for mig, til at fortælle om de oplevelser, tanker og overvejelser jeg har gjort mig igennem tiden efter bloggens fødsel. Der er også blevet anmeldt et par produkter igennem årene.

Nu hvor jeg har sat gang i bloggen igen, efter denne lange pause fra januar til nu her fornyligt. Så har jeg også tænkt tanken omkring hvad bloggen så skal tilbyde eller indeholde. I sidste indlæg kom jeg lidt ind på det med hvad der gjorde at jeg sætter bloggen på pause og hvad der får den igang igen, altså hvad der motivere mig til at skrive. Det kan sagtens ske at jeg i dette indlæg kommer til at gentage mig selv, eller måske komme ud i et sidespor. Det er også sådan jeg er IRL så det må i lige bære over med. spc3b8rgsmc3a5lstegn

Bloggens fremtid bliver ret åben og bredere end tidligere. Stadig personlig og jeg vil stadig komme ind på personlige emner, oplevelser og overvejelser men der vil også komme nogle spændende indlæg om produkter jeg spotter, køber og anmelder. Det er noget jeg gerne vil hive ind i bloggen MEN det bliver ting som jeg synes er fede. Det kan sagtens ske at jeg køber flere forskellige produkter i en genre af forskellige mærker for at se hvad der virker bedst – for mig.

Da jeg sad og tænkte lidt over hvad bloggens røde tråd skulle være kom jeg i samme åndedræt til at tænke på om læserne vil synes om det eller ej. Der måtte jeg hanke lidt op i mig selv og huske på at det er “MIN blog”!
Forstå mig ret, jeg elsker når folk læser mine indlæg og evt. kommentere men det er på ingen måde sådan at jeg skriver for at behage læserne. Hvis folk keder sig, synes jeg er irriterende eller på anden måde en dårlig blogger. Så kan de smutte hen på næste bloggers side og læse der.

Nå men inden at det her bliver en giga roman, så slutter jeg af ved at sige tak fordi du alligevel gider læse med. Tak for støtte og opbakning fra familie, venner og bekendte. Tak fordi i tager så fint imod det hele. Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *