Cola Projektet – Et liv med mindre cola!

Først og fremmest, tusind tak for den rekordstore opmærksomhed og besøgstorm mit sidste indlæg havde. Det var helt vildt at opleve. Føler mig så forbandet heldig, at have sådan nogle nysgerrig og læselystne læsere. Det giver mig endnu mere motivation til at skrive endnu mere, selvom det i bund og grund er for min egen skrivelyst skyld at jeg blogger. Så kan man ikke undgå at blive præget af at ens indlæg bliver rost samt læst af mange på en dag. Igen mange tak!

…Og nu til dagens egentlige emne for blogindlæggets indhold! 

 

ColaProjektet

Cola Projektet – Et liv med mindre cola!

Jeg har forsøgt dette før, og nu tager jeg udfordringen op igen. Jeg skal sumphelthent ha mit forbrug af cola ned i et mere normalt niveau. Det er  ingen hemmelighed at jeg nærmer mig en form for afhængighed af Cola. Derfor er det mere end vigtigt at jeg tager kampen op nu. Jeg sad i morges og tænkte på hvad mit næste store projekt kunne være, og jeg ville udfordre mig selv på noget seriøst. Jeg tænkte og tænkte, og PLUDSELIG så slog det mig. COLAEN FOR FANDEN! – Min helt store dårlige vane!

Jeg blev først ramt af en kampånd der var helt vild, men derefter blev jeg ramt af en angst for om jeg nu havde valgt et for stort projekt. Om det var lige nu jeg skulle tage kampen op imod den dårligste vane jeg har. Den der sidder næsten dybest i mig, ud over det at være på internettet. Jeg gik igennem dagen og tænkte frem og tilbage. Skulle jeg droppe det igen?, skulle jeg satse og vise jeg havde “nosser”?

JEG KAN – JEG VIL – JEG GØR!

Jump

Da jeg havde gået rundt i et par timer (nok mere 4-5 timer, men nevermind!) Jeg tænkte “Jeg GØR DET”. Selvom det måske vil kræve meget af mig, så vil det gøre min hverdag bedre, sundere og mere holdbar i forhold til at jeg faktisk har ADD i mig. Colaen gør faktisk min ADD værre, og det er faktisk en af grundene til jeg virkelig tænker, at nu er den rette tid. Jeg har valgt at tage kampen op med dette nyopfundende motto omkring det at kæmpe med sådan et personligt mål. “JEG KAN – JEG VIL – JEG GØR” . Den sætning får smilet og kampånden tilbage i min krop, og viljen til at fortsætte lidt endnu kan mærkes.

Sidste gang jeg forsøgte at holde en “pause” med colaen holdt jeg 1½ måned, og det er tæt på at være 12-15år siden. Jeg forsøgte også at ændre min livstil mht. mit colaforbrug på højskolen (Den Rytmiske Højskole) hvor jeg valgte at gøre ligsom nu her. Ingen cola mandag til fredag, og så en smule cola fredag – søndag. Den kunne jeg godt holde til på højskolen, ved hjælp af at jeg så lavede nogle flasker saftevand, som jeg kunne gå rundt og drikke af. Det var trods alt lidt bedre end Colaen.

Her på bloggen vil jeg self. løbende holde dig orienteret om hvordan det går, og fortælle om sandheden. Om der kommer nedture, opture eller noget andet. Du sidder sikkert også med en lille ide om at du også vil slutte en dårlig vane. Jamen så kom og vær med. Start nu, og lad os sammen få droppet en dårlig vane. Det er ikke forsent at begynde!  Det bliver hårdt, og der kommer fristelser, modvind og kampe der skal kæmpes, men hvis du har lige så meget vilje nu til at få det til at lykkes,  som jeg har. Så er der ingen vej tilbage!

LAD OS GØRE DET!

3 Responses to Cola Projektet – Et liv med mindre cola!

  1. claudine flouret says:

    Held og lykke! =)

  2. Villads says:

    God Ide mathias. Held og lykke og lad os håbe fristelsen ikke bliver for stor igen på et tidspunkT!

  3. Simone Kristensen says:

    -Held og lykke søøøøde, tror på du kan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *