Dagen før dagen!

Photobucket

Det er ikke mange der IKKE ved hvad dette billede betyder. Den nye iPhone5 er på vej! – Vi er mange der har ventet i spænding på denne nye iPhone. Ikke mindst fordi iPhone4S blev for mange en lille “skuffelse” da man ikke så noget splinternyt og banebrydende i designet. Bevares, der skete nogle ændringer i antennen og skærmen blev forbedret.

I morgen 12. sept 2012 – en dato der tydeligvis også har et symbolsk visuelt betydning – bliver den nye iPhone5 så offentliggjort. Man ser den ikke, men man kan ane et diskret 5 tal under datoens, som laves af datoens skygge. Genialt synes jeg det er. Godt set, og klogt brugt.

Jeg regner ikke selv med at jeg skal have denne nye iPhone, da jeg har det ganske fint med min iPhone4S. Den er også kun et lille halvt år gammel, så den forbliver aktuel for mig selvom Apple fremviser en nye og endnu bedre model. Andre har selvfølgelig tænkt sig at slå til, og bestille så snart det er muligt. Så er spørgsmålet om de så bliver tilfredse med denne helt nydesignet iPhone (dette er naturligvis et gæt, vurderet udfra billedrygterne der florere på internettet. Ingen ved om disse rygter taler sandt, men set udfra f.eks denne artikel. Så er Kina allerede på markedet med et kopiprodukt, som er lavet udfra de rygter der har været spredt på internettet.

Apple har nemlig endnu ikke selv fået patent på deres kommende iPhone5, og det kan komme dem til last. Kina har fået patent på deres udgave, og hvis Apple´s iPhone5 udgave ligner den Kina har sendt på markedet. Så må man sige at det faktisk er et paradoks, der gør at Kina faktisk kan lægge patentsag imod Apple pga. de kom først med at få patent på dette produkt. Tragikomisk hvis det bliver tilfældet, men lad os nu se hvad der sket i morgen kl.19 (Dansk tid) hvor Apple så fremviser denne forhåbentlig skønne enhed.

Se det på nettet.

Photobucket

Ingen danske TV stationer har fået rettigheder til at sende direkte fra offentliggørelsen. Dog sidder en del af de deltagende til dette arrangement og blogger om det hele. F.eks Mobilsiden.dk giver os denne mulighed via deres hjemmeside. Hvis du vil følge med. Det bliver lidt ligsom når journalister skriver live om fodboldkampe, så kan du benytte dette link – Det er i hvert fald den side jeg personligt vil bruge.

Så kort sagt, bliver dagen i morgen en stor dag for Applefans. 
Jeg er faktisk ret spændt, er du?
Har du selv overvejet om DU skal have denne nye iPhone? 

One Response to Dagen før dagen!

  1. Har overvejet det. Har selv iPhone 4, og har ikke kunnet se nogen grund til at opgradere til 4S, men nu må vi se om den nye iPhone ændrer på mit syn, når features osv. bliver præsenteret. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *