Dagen idag…

http://www.engelund.dk/dagen-i-dag/09-juli.htm

Dagen i dag har for mig været starten på en ny periode. Jeg skulle starte i et kommunalt projekt der kaldes “Jobhuset” hvor man bruger tiden på at snakke, lære og få erfaringer med at blive mere klar til uddannelse eller job. Jeg har ADD (som omtalt i et tidligere indlæg http://www.supermatti.dk/at-leve-med-adhd/ godt nok skriver jeg indlægget som om jeg har ADHD – men jeg har senere fundet ud af jeg har ADD uden H som er den hyperaktive del)

Det skal nok blive spændende, og skal være der indtil d.30/7 hvor jeg går på ferie i 3 uger – DET ser jeg frem til! – og der skal nok komme et par blogindlæg imens jeg har ferie. Regner med at tage en tur til Jylland og besøge et par skønne venner/veninder.

Desuden så har jeg i dag lavet en aftale med www.tezzo.dk – og de har bedt mig lave en anmeldelse af et af deres flotte covers, og jeg sagde self. ja! 

Hvilket cover det bliver, vil jeg ikke fortælle endnu. Det må du vente og se til den tid hvor mit blogindlæg kommer på bloggen om det produkt, men jeg er spændt på det!

men har hjulpet jer lidt, ved at lægge et foto ind i bloggen af coveret – kan du se hvilket et det er? Du kan jo evt. gå ind og tjekke på www.tezzo.dk 😉

Fortsat god mandag til jer allesammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *