Donbæk´s Pilgrimsrejse

Jonas Donbæk´s Pilgrimsrejse

Har du nogensinde gjort noget vildt? Altså VIRKELIG vildt?

Min gode ven Jonas Donbæk satte sig et mål. Han ville nemlig gå  “Camino de Santiago” – En gåtur på ikke mindre end 850km, blot i en alder af 18år. Det satte virkelig tankerne i gang hos mig. Dette blogindlæg er lavet til ære for Jonas Donbæk, og den bedrift han netop snart har gennemført. Det er ikke noget man bare lige gør. Det kræver planlægning, mod og så lysten især!

Jeg har fulgt med i hans rejse, via hans facebookside om projektet. Selvom hans rejse næsten er færdig og han om få dage kan række hænderne over hovedet, af lykke og glæde ved netop at havde gennemført dette kæmpe projekt, så kan du stadig få en masse ud af at synes godt om, og læse de ting han skriver, viser og “snakker om” da han iøvrigt også har oprettet youtube klips med små historier, guides og det han går og tænker over imens han går.

Jeg har vildt stor respekt for ham og dette projekt. Det er netop grunden til at jeg har valgt at gøre et stort nummer ud af at fortælle om det. Jeg har lavet 5 billeder du kan se herunder, med fotos fra hans tur. De er ikke allesammen med, så du kan med fordel tjekke ind på hans facebookside og se dem allesammen. Jeg tog de bedste og resultatet kan du her:

Donbæk´s Pilgrimsrejse

Donbæk´s Pilgrimsrejse

Donbæk´s Pilgrimsrejse

Donbæk´s Pilgrimsrejse

Donbæk´s Pilgrimsrejse

Jeg håber at både Jonas, og du synes om dette indlæg. Jeg håber også at du måske nu sidder med et vildt ønske og måske endda en plan. At du vil gøre noget helt vildt. 

Spring ud i livet, spring ud i det med troen på at du kan. Lad ikke projektet vente til i morgen. Gør det, og gør det nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *