Eftertanke #1

Jeg har tænkt mig at starte en serie af blogindlæg som allesammen handler om alle de tanker jeg har i mig, især dem jeg tænker om natten. Det vil for nogen måske virke som en bunke rod, men jeg vil prøve at skabe et så overskueligt kaos i disse indlæg som muligt.

Jeg har, ligsom mange andre, brugt nætterne til eftertanke og fordybelse. Det kan være der hvor man får det mest originale tanker10387808_332709246888257_209415965_n og ideer. Nogle bliver skrevet ned og andre går i glemmebogen. Jeg ønsker ikke at skræmme nogen væk men jeg vil heller ikke holde mig tilbage blot for at “skåne” jer hvis den hudløse ærlighed faktisk giver mere i sidste ende.

Jeg skal være ærlig og sige at jeg virkelig har spurgt mig selv om begrundelse for at handle, når tanken kom til at skrive blogindlæg og blive aktiv Youtuber.  Det skal jo ikke være for at blive “kendt” eller populær, men for mig er motivationen den at skabe en form for platform hvor jeg kan udvikle mig som person. Blive bedre til at snakke tydeligt og forståeligt, samtidig med at skabe noget der holder som andre måske vil se på efterfølgende.

Forstå mig ret, det kunne være sejt at blive småkendt/anerkendt blogger/youtuber og det river da også i mit ego at den del også kan blive noget jeg synes er fedt. Det er en del af det game man træder ind i, når man laver noget andre læser/ser med på.
Jeg skriver blogindlæg og snart også skaber youtube videoer, for både min egen fornøjelses skyld. Jeg elsker tanken om at skabe noget jeg kan være stolt af.

10597492_438484322957695_1940973110_nPlanen er at blive meget mere udadvendt og smide noget af den generthed jeg har i mig. Jeg har dog også en bette drøm i mig der handler om at blive noget indenfor medieverdenen. Enten noget bag kameraet, f.eks i redigeringsrummet eller radiovært. Jeg elsker at snakke, både for mig selv og med andre.
Det lyder måske lidt spøjst, men sådan er jeg!

Nu vil jeg slutte denne tankestrøm af og som afsluttende bemærkning vil jeg fortælle at billederne jeg har sat ind i dette blogindlæg er taget fra min Instagram. I skal være mere end velkommen til at tjekke dem og andre ud derinde.
Håber i vil læse med fremover når jeg åbner op for hvad mine tanker har at sige.

Tak for jeres tid.

 

 

One Response to Eftertanke #1

  1. Jeanette Henriksen says:

    Hej Hej…

    Kunne du være interesseret i at deltage i en knæk cancer indsamling for boggere? <3
    http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/10/danske-bloggere-samler-ind.html

    Knus Jeanette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *