Felicityfly – en blog med kreativ høj standart

Dette er mit første indlæg, hvor jeg anmelder andre bloggere fordi jeg synes de har noget spændende at byde på. Det bliver ikke sidste gang det sker. Her første gang vil jeg anbefale en blog der faktisk er ret ny, men ikke desto mindre ser den mega prof. ud i forhold til dens korte levetid på nettet. 

Photobucket

 

En ny blog med høj standart!

Bloggeren jeg vil sætte fokus på denne gang hedder Cecilie Larsen, hun er 19år og er et meget kreativt menneske. Hendes blog kan du finde her – Hun blogger om tøj, make-up, hverdagen, og meget andet. Hvis man tager et kig på de blogindlæg hun allerede har skrevet. Så er det tydeligt, at Cecilie føler sig godt hjemme i blog verdenen  Det synes jeg i hvert fald, og det stråler ud af hendes sprog at hun elsker det hun laver.

What girls talk about

Jeg har faktisk fået en del ud af at læse forskellige blogs lavet af  piger/kvinder. Jeg får en

Cecilie Larsen, blogger på felicityfly.blogspot.dk

del ud af at læse dem, selvom der står mange ting som jeg ikke synes har relevans for mig selv. Så kan de emner der skrives om på en pigeblog faktisk godt hjælpe os drenge til at forstå pigernes verden. Både tanker, følelser og se hvor kreative de er.

Der er Cecilie´s blog virkelig en af dem, jeg forventer meget af. Selvom hun ikke har skrevet blogindlæg ret længe, ligger standarten højt på hendes blog. Både mht. tekstens indhold og de fotos hun tager, samt generelt hele sidens layout. Det er en samlet pakke, der seriøst får mig til at være glad for at en som Cecilie gider bruge tid på at blogge.

Modig, kreativ og åbent sind.

Hvis jeg skulle beskrive Cecilie som person, set udfra hvordan jeg kender hende i dag. Så vil jeg sige at hun er utrolig modig. Dels det at begynde at blogge, men også det at turde gå andre veje end andre ville gøre. Hun er utrolig kreativ, både med sin blog men også med de ideer hun viser frem. Hun er ikke “Mainstream” og jeg vil sige at hvis du som pige sidder derude og mangler inspiration. Både mht. tøj, stil og make-up. Så tag et kig forbi Cecilie´s  blog. Så vil du få en masse gode tips og tricks om alt de piger taler om. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale hendes blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *