Forandring Fryder

I den weekend vi netop har sagt farvel til har jeg været ude og shoppe tøj, først med min kære mor og så dagen efter med min gode veninde. Det er faktisk lettere typisk at jeg køber “mere tøj” når jeg er sammen med andre end når jeg går alene.

Jeg har aldrig været god til at shoppe tøj og jeg har aldrig været særlig god til at prøve noget nyt. Jeg har haft en utrolig “kedelig stil” i andres øjne. Jeg må da også ærlig indrømme at jeg ikke synes at 2-3 farver er mig på kroppen. Jeg går mest efter grå, blå, sort eller hvid når jeg skal finde tøj. Jeg kan godt finde på at købe en grøn trøje, men det er sjældent det sker.

Lørdag var jeg med min kære mor i Rødovre for at købe bukser. Lad mig sige det med det samme. Jeg nyder bestemt ikke at købe bukser. Det skal helst overståes på ingen tid, men sjovt nok er jeg også utrolig kritisk og faktisk meget konservativ i mine valg. Jeg tager normalt 5 par bukser ind og prøver. Vælger 1-2 der skal prøves igen, og så vælger jeg det rette par. Vupti!

De par bukser jeg valgte kan du se herunder, samt nogle strømper og en trøje jeg også fik købt. Alt i alt faktisk et godt besøg, og fik ordnet det hele på en hyggelig måde.

 

2013-03-07 09.16.04 2013-03-07 09.16.35 2013-03-07 09.18.45

 

2013-03-07 09.19.58

 Min tøjstil

Jeg er en meget afslappet menneske mht. tøj. – Elsker det er løst på kroppen, så man kan bevæge sig og ikke føler sig klaustrofobisk med det på.  Det kan godt ske jeg vælger lidt nyt f.eks valgte jeg nogle strømper denne gang, som jeg aldrig før havde tænkt på at købe. Disse strømper valgte jeg fordi jeg syns at tiden var inde til at prøve lidt nyt. For os med ADHD/ADD er det utrolig svært at komme til den følelse, og når man har den. Så skal den udnyttes 100% – Det blev den også gjort her, og vupti nye strømper!

City2 med R

Søndagen stod den på hyggeshopping med R (En herlig veninde) i City2, og det er rent faktisk blevet vores “StamCenter” på den gode måde. Selvom vi nærmest kender de fleste tilbud og sager de har i mange af butikkerne. Så går vi gerne en tur rundt og kigger. Selv med lommerne tomme for penge, så går vi gerne rundt og kigger på butikker, men denne søndag var det penge der skulle bruges.

Hun formår at få mig til at prøve tøj jeg ikke ligefrem ville vælge i første omgang, og endda prøve tøj med nye farver. Jeg er utrolig konservativ mht. tøj og den slags. Denne gang formåede R at få mig til at købe en gul t-shirt, hvad sker der lige for det? 😛  Jeg fik købt en hættetrøje, samt den gule t-shirt!  – Du kan se det hele herunder.

2013-03-07 09.22.27

Jeg ved godt at tøjet ligger “pakket sammen”, men jeg skulle skynde mig at tage de forskellige fotos. Så havde ikke lige tid til at lave den helt store sceneopsætning og alt muligt, bær over  med mig. Du kan dog herunder se nogle flere fotos af de strømper jeg købte, sidde på mine fødder. 

2013-03-07 09.27.28

3. gang er stadig en succes!

Ikke for at springe for meget i weekendens dagsorden, så vil jeg lige hoppe en tur tilbage til lørdagen. Efter buksekøb gik turen til Rødovre Centeret hvor missionen var at finde et par nye sko til mig. Da skoende jeg havde på var ret så slidte. De sko jeg havde på da jeg ankom var faktisk 2. gangs gentagende køb, fordi jeg synes skotypen passer mig 100% – og da jeg spottede skoene igen for 3. gang så var jeg faktisk klar på at købe dem igen. Det gjorde jeg så, og 3. gangs succes er da også en succes ik?

Du kan se dem herunder:

2013-03-07 09.24.59

 2013-03-07 09.24.25

One Response to Forandring Fryder

  1. Simone Kristensen says:

    Gik mig din røde hættetrøje! 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *