A Friend In London i Tivoli

Jeg må lige fortælle jer om en god fredag aften jeg havde i går, til trods for at det faktisk var fredag d.13 (Uhyggelig dato)

Jeg skulle til København med en god ven. Først og fremmest for at opleve “A Friend In London” (AFIL) live på plænen i Tivoli. Himmelen var rimelig grå og truede med helaftensregn – det kom heldigvis ikke på tale! Der kom nogle få dryp hist og her, men det var intet i  forhold til hvad der kunne havde kommet fra oven.

Min ven og jeg gik en tur igennem strøget da vi var kommet rimelig tidligt derind (2 timer før koncertstart) Så en is på strøget var en tiltrækkende ide, og dermed vedtaget.

På Strøget plejer der altid (mest om sommeren) at sidde musikanter, kunstnere og “levende statuer” der løfter hatten hvis du smider en mønt i deres krukke foran dem. Der var pænt mange derinde, men ikke kvalmende mange.  Herunder ses et foto af en trommegut, som vi kom forbi og måtte lytte på bare lidt. Han var helt vildt.
Rytmerne mærkes godt!

Da han var færdig gik vi videre. Vores sult efter is og måske en vaffel var begyndt at mærkes. Heldigvis kender jeg et par gode steder på Strøget der sælger præcist dette, og vupti! Så fik vi lige en Belgisk Vaffel med soft-ice og syltetøj på – Muuuuums man!
Herunder ses min vaffel, og jow jow den smagte lige så godt som den ser ud!
En bid af Strøget - Sommer 2012

Da det hele var blevet spist med fryd, så drog vi tilbage imod Tivoli. Vi havde begge to vores Årskort med os, så vi gik direkte ind. Jeg må indrømme at det er skidesmart med det årskort – Så slipper man nemlig for kø og at betale nærmest 100kr. hver gang man skal derind – 260kr. for et årskort og 24 koncerter, JOW TAK! 🙂
Nå men nok om det, vi kom ind foran scenen og stod og snakkede lidt

Koncerten var rigtig god, selvom jeg kun kendte 2 af de sange de spillede. Stemningen var i top, og pigerne skreg så mit ørevoks blev trykket godt ind imod hjernen. Fandt ud af at AFIL har sindsygt mange pigefans, så vi mænd var rimelig meget i undertal hæhæ.

Her er fotoet jeg tog lige inden bandet kom på scenen – glemte helt at tage et imens de var i gang, beklager meget! 🙁

Right before showstart

Så alt i alt – En god fredag aften.
Tak til bandet for god musik, og tak til himmelen for at skåne os for en regnvåd aften!

Kan her på sidste linje fortælle at “AFIL” udkommer med et album til eftråret. Dette blev fortalt af Tim oppe fra scenen, og det blev modtaget af skrigekoret med stor jubel.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *