GIVEAWAY – Bloggen fylder 5 mdr.!

 

Så er det tid til GiveAway

Kære skønne læsere!
I dag er det 5 mdr. siden jeg startede denne blogside, og det har været en fantastisk rejse indtil videre.

Siden har ændret sig siden dengang jeg startede, og jeg kan takke mine skønne venner med erfaring indenfor WordPress, der har stået på sidelinjen og hjulpet mig med bloggen. Så den hele tiden fik nye seje ting på sig, samt fik rettet nogle fejl når det var nødvendigt.

Jeg har været lidt imod at jeg selv begyndte at lave en “GiveAway”, da jeg ikke synes at min blog skal tiltrække nye læsere til siden, via konkurrence, men nu hvor vi har denne særlige dag hvor bloggen kan fejre 5 mdr. på nettet. Så gør jeg gerne denne undtagelse, og måske det bliver til flere i fremtiden, hvem ved!

Du kan, som billedet øverst i indlægget antyder, vinde et “Muc Off Antibacterial Screen Cleaning Rescue Kit” (Pænt langt navn hva?). – Netop dette Cleaning Kit har været anmeldet på bloggen tidligere, og jeg kan stadig sige at det er et super fedt produkt.

Det du skal gøre er at klikke dig ind på denne youtube-video og se klippet – http://www.youtube.com/watch?v=PfPjiwZAgKg&feature=plcp  hvor jeg iøvrigt også fortæller hvad du skal gøre for at deltage i denne GiveAway Konkurrence.

VIGTIGT!!! – I videoen kommer jeg til at sige at konkurrencen slutter fredag d.7. oktober – Det er en fejl. Den rigtige dato er fredag d. 7. september 2012. Så i har præcist en uge til at deltage.

Jeg takker jer allesammen, fordi i gider læse mine opslag. Både af mig selv, men også mine skønne gæsteblogger. Tusind tusind tak!
Selve GiveAwayén forløber frem til fredag d. 7. september 2012 hvor jeg kl.20 poster en video hvor vinderen findes!  – men alt det og andre detaljer fortæller jeg om i videoen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *