Endnu et år er gået…

Godt Nytår

Året 2013 har været et spændende år for mig. Et år hvor jeg lærte en del omkring mig selv, hvad jeg vil og kan. Jeg vil takke de mennesker som igennem årets løb har præget mig, inspireret mig og været med til at støtte mig. Jeg ser tilbage på et år med op og nedture men alt har været med til at udvikle mig på forskellige måder. Jeg er stærkere og mere erfaren end jeg var for 1 år siden. Jeg ved at jeg måske har visse begrænsninger. Jeg vil derfor bruge 2014 på at skabe endnu mere smil på mine egne læber, og gøre det ting jeg brænder for.

Jeg vil derfor bruge 2014 på at udvikle mig endnu mere som fotograf, samt det at stå foran kameraet. 2014 bliver således også året hvor jeg sætter skub i mit youtube. Mere information omkring disse projekter i løbet af foråret. Har nogle planer som endnu ikke kan fortælles om men jeg ser utrolig meget frem til at komme i sving. Hvis jeg skulle sætte et emne eller ord på året 2013 ville “Udvikling” være ganske rammende. Den udvikling vil jeg udvide lidt så den også kommer til at dække det at stå foran kameraet. Jeg skal ud af min safety zone. Det er nemlig der man skulle udvikle sig allermest som menneske.

Året 2014 bliver også året hvor jeg vil arbejde på at smide lidt af min perfektionisme. Jeg vil prøve at give lidt mere slip på mig selv, og se mine fejl som en del af min udvikling  i stedet for at kaste mig over dem og rette dem så ingen andre når at opdage dem. Jeg ved ikke med dig, men jeg hader at begå fejl. Især de fejl som jeg laver skriftligt på de sociale medier. Jeg retter, redigere og overvejer igen om det nu er godt nok det jeg lægger frem, selvom jeg faktisk i første omgang synes det var godt nok. Jeg vil stadig gå efter “Kvalitet fremfor Kvantitet” så jeg slipper ikke grebet om den tanke om at få det bedste frem i mig selv, selvom det så koster nogle synlige fejl.

Uden humor går det ikke!

Jeg har igennem året, hvert dag faktisk, kunne følge med i en særlig kalender jeg var så heldig at vinde via mandelgaven sidste jul. “Og det var Danmark” er en sjov, satirisk og nogle gange provokerende kalender der kan få smilet frem. Et lille grin hver dag. Jeg kan varmt anbefale jer alle at købe den næste for 2014, jeg skal i hvert fald have fat i den.
i får lige en appetitvækker her!

Godt Nytår - og det var danmark
Simple is better! 
Jeg har lært mange skønne mottoer i dette år, men dette motto kan jeg faktisk bruge i alle faser af mit liv. Både personligt og via bloggen her. Jeg tør godt indrømme at jeg er en “samler”, altså en der har svært ved at smide ting ud. Jeg har især svært ved at smide ting du som har en historie eller betydning for mig. Jeg har dog måtte bruge netop dette motto “Simple is better” som motivation til at se det positive i at smide ting ud man egentlig ikke har brug for. I forhold til min ADD så vil dette motto især hjælpe mig til at få bedre overblik over mit liv, min hverdag og skabe bedre ro. Så selvom vejen derhen bliver svær og hård, så vil resultatet blive at jeg får det bedre med det hele. Det er mit mål for 2014.

Igennem 2013 har jeg også mødt en masse spændende mennesker, både via nettet men også udenfor cyberspace. Ingen nævnt, ingen glemt – men jeg tror godt de ved hvem de er. Tak for jeres måde at være på, og jeres måde at inspirere mig på. Jeg føler mig så heldig at have venner i hele landet, som støtter mig 100% i det jeg laver og siger.

Her til slut vil jeg ønske jer et rigtig godt nytår, og pas nu på de fingre og øjne samt hinanden.
Lad 2014 blive mega awesome!

Lad os skabe Bro mellem os, så venskab kan blomstre i vores have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *