Gør din iPhone cool med skins fra Tezzo.dk

Bagsiden af iPhone 4/4S skin fra Tezzo.dkHvis din iPhone trænger til en opfriskning, eller du bare er lidt træt af at få fedtet din iPhone til, pga. den har glasflader på begge sider (Især bagsiden bliver nemt fyldt med fedtede fingres aftryk.

Tezzo.dk tilbyder et stort sortiment af forskellige udgaver af skins lavet direkte til iPhones lige fra iPhone 3 til iPhone 4S udgaven. iPads (udgave 2 og 3) kan også være med her. Jeg har været så heldig at få lov til at anmelde et skin for dem – http://www.tezzo.dk/iphone-4-skin-mahogni.html Det var utroolig nemt at sætte på, og hvis man får lavet en “hovsa skævert” så er der mulighed for (op til flere gange) at løsne det igen og prøve påny. Der skal fjernes nogle markeret felter i skinnet så div. knapper, indgange og cams er tilgængelige. Dette er yderst nemt, og selv folk med “ingen negle” (til jer der bider negle) kan i sagtens være med jer. No problem!!! 🙂

Når dit skin er sat på, så er det mega lækkert at røre ved. Din iPhone er hermed gjort nemmere at holde fast om. Det mindsker risikoen for en tabt iPhone. Så ud over sikkerheden, så får du også en mega flot iPhone ud af det. – Skulle du blive træt af dit skin, så er det nemt at få af, og så kan du med fordel købe et mere på www.tezzo.dk, som du så kan skifte ud med. Dermed kan du anskaffe dig lige de skins der dækker de humør du har fra dag til dag.

 

iPhone 4/4S skin fra Tezzo.dkNår du bestiller fra www.tezzo.dk – så får du det med posten meget hurtigt. Det gjorde jeg i hvert fald. Det gik overraskende hurtigt og nemt.

Så nu er der ingen undskyldning for ikke at ha en iPhone der lige akkurat matcher din stil, humør eller bare det du synes er fedt lige den dag. Gå ind på www.tezzo.dk og køb dit Skin Cover og gør din enhed lidt ekstra sprød.  Om du er til mørk børstet stål eller Egetræ – Så er der altid en mulighed for at finde lige netop det skin du synes gør din iPhone/iPad ekstra sej.

Herunder ses et udpluk af hvad du kan få på www.tezzo.dk (bemærk du kan ikke trykke på de knapper der ses i billedet, da det er kopieret fra selve hjemmesiden som skærmfoto)

Lille udpluk af hvad du kan få

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *