Guess who’s back?

Med tøvende hænder jeg skriver disse ord i dette, mit første, blogindlæg efter en længere pause på lidt over 1 års tid. Jeg sidder med en følelse af at tiden er inde. Lysten og ordene er der. Det eneste der lurer i mørket et usikkerheden om jeg kan gen-kickstarte min blog igen.

Det er rent faktisk meget paradoksalt den succes jeg fik ud af min blog, da den sidst var aktiv, som gjorde at jeg måtte erkende at jeg havde brug for en pause. Det der gjorde udslaget var den følelse af at jeg skulle overgå mig selv, der fik mine tastende fingre til at gå i baglås. Jeg havde forsvoret at jeg skulle blive påvirket af det at få succes Halvansigt profilbillede.på den måde jeg gjorde. Jeg sagde ofte til mig selv, “Du gør det her for DIN skyld, hvorfor tøver du så?”
Jeg tror at jeg var kommet til det stadie hvor jeg følte mig ligesom en solist eller et band der havde udgivet en okay god plade på markedet og nu skulle 2. album laves. Det pres jeg følte var mest af alt mig selv der startede i mine tanker.
Jeg havde jo ingen over mig der prikkede til mig og forlangede nyt på tavlen der kunne skabe mere succes.

Bloggen var jo også startet som en form for ventil til mig selv, så jeg kunne komme ud med de tanker, følelser, overvejelser og erfaringer jeg gjorde mig i takt med at jeg lærte mig selv at kende som diagnoseperson. Jeg kunne og kan jo stadig godt lide at formulere mig på skrift.

Så her er jeg!
Jeg er klar. 100% klar!
Jeg har noget at byde på, noget i kan læse.
Det er mine ord, mine tanker, mit “shit” på skærmen. Hvis du kan lide det, så er jeg glad.
Kan du ikke, så er der mange andre bloggere at hoppe over hos.Valgt er dit.
Mit valg er at jeg skriver mine ord, som jeg vil ha dem frem. Bloggen er hermed genåbnet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *