Lille forstærker giver stor lyd!

Photobucket

Tag ikke fejl af dens meget simple og nærmest “billige” udseende. 
Her er tale om en nem løsning der gør det muligt at forstærke din iPhone4/4S lyd fra højtalerne uden at bruge ledninger og batteri.

Horn Stand kan være i din lomme når du ikke bruger den, og nemt at sætte på bunden af iPhone4/4S – den kan få din lyd forbedret 13 decibel – Hvilket jeg synes (efter lydtest) er rimelig godt når man tænker på at den koster under 100kr. hos MyTrendyPhone.

Jeg modtog pakken lynhurtigt med posten. Nærmest fra dag til dag! Den er utrolig nem at sætte på. Den holder din mobil opstående, ligsom en “Dock” enhed. Dog er den ikke en oplader, ligsom visse andre enheder kan der koster en smule mere.

 

Photobucket

På billedet herover kan du se den udpakket, og selvom den er lille i størrelse. Så er dens lydforstærkende effekt ganske stor. Derudover er materialet meget blødt og bøjeligt, som du kan se udfra billedet. Dette gør dog ikke lydoplevelsen dårlig.

Ud over denne lille smarte lydforstærker, så  tilbyder MyTrendyPhone også et stort udvalg af iPhone 4S coversiPhone 4S holdereiPhone 4 holdere

Herunder kan du se et par fotos taget, så du kan se hvordan “Horn Stand” ser ud fra flere vinkler:

 

Photobucket

Photobucket

Har du tidligere købt hos MyTrendyPhone, er du velkommen til at udfylde deres feedback formular og giv dem din mening om deres butik og dine forslag til forbedringer. Dette kan du gøre HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *