Hvad gør vi nu, lille du?

Jeg har måtte sætte min drøm om at blive noget indenfor pædagogikkens verden, lidt på stand-by. Da der bliver færre og færre jobs opslået på de forskellige jobsøgningsplatforme. Jeg har ikke droppet tanken, slet ikke. Jeg har bare indset, at det ikke lige er tiden lige nu at jeg skal tage pædagoguddannelsen.

Jeg har igennem mit liv, altid godt kunne lide at tage billeder. Jeg omtaler min interesse for at fotografere i dette indlæg. Derfor virker det utrolig nærtliggende at undersøge mulighederne i den retning, når vi taler uddannelse. Jeg har tjekket KTS´s hjemmeside ud, København Tekniske Skole, hvor man bliver uddannet indenfor Foto, Film og meget andet indenfor denne branche. Jeg synes det lyder utrolig spændende, og faktisk kan jeg næsten ikke vente med at lægge min ansøgning ind, og håbe de vælger  mig!

Jeg må dog indrømme at det tog noget tid for mig, inden jeg for alvor kunne slippe tanken om at blive noget indenfor pædagogstudiet, lige nu og her. Det var jo mit store ønske.

Opgradering, i en nær fremtid!

Dette kamera skal snart blive overgået at et spejlreflekskamera.

Jeg har dette kamera til rådighed, foruden min iPhone4S. Rent faktisk er digital kameraet min mors, men jeg bruger det meget! Jeg har så planer om at spare op til et spejlrefleks digitalkamera, evt. et Canon men det er ikke helt besluttet endnu. Man skal jo have udstyret i orden, hvis man ønsker at være fotograf, og især hvis man vil ind og prøve fotografuddannelsen af, som er min plan.

Så at jeg nu trækker ideen op af hatten, om at blive fotograf. Er faktisk fordi jeg igennem mange år har haft tanken, men har lagt pædagogikken foran alt andet. Så nu må jeg se om det her er vejen frem for mig, eller om det ender i en blindgyde.

Det at tage ud i naturen, byen (især København) eller bare UD i det blå med sit kamera på sig, og fange øjeblikket. Det kan give mig et kick, som giver mig smil på læben, og gør mig en smule stolt. – Kender du det at opleve en koncert eller en ferie igennem en kameralinse? 😛 Det kunne godt ligne mig at gøre. Det er måske ikke særlig socialt, men man kan ikke lade vær, når man er bidt af at tage billeder for at huske sine minder og oplevelser.

Blogger med Kamera

Jeg har også planer om at denne blog skal få et stort løft, når jeg får købt mig et godt kamera, og evt. får råd til en Macbook Pro, som er mit helt store ønske. Når jeg har disse 2 redskaber, så vil jeg helt klart tro at jeg går fuldkommen amok med at lave en masse seje videoer, fotoserier og alt muligt andet. Fremtiden bliver fed, men jeg vil self. bruge tiden indtil da på at tage nogle gode billeder med min iPhone, og lave nogle gode, spændende og personlige indlæg her på bloggen.  Det hænger lidt sammen for mig, at en blogger også tit har et kamera ved hånden. Enten som spejlrefleks, eller som mobilkamera.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *