Hvor skal vi hen du?

P

 Kender du det?

Når jeg kigger ud af vinduet i toget, kan mit sind og tanker godt vandre og jeg bliver utrolig fjern i blikket. Det er min måde at skabe mit eget rum på, når jeg køre i tog og bus. At være på farten, i min egen verden. Det er min måde, at holde roen på, når jeg færdes rundt omkring alene. Så finder jeg min indre ro, og får tankerne på plads. Især hvis jeg skal langt med tog eller bus, hænder det ofte at jeg sidder og nærmest falder i staver ved at kigge ud igennem ruden.

Det er efterhånden noget tid siden jeg sidst skrev et blogindlæg. Både fordi jeg følte jeg var løbet tør for ideer der var gode nok til at blive udgivet, men også fordi jeg følte at mine blog mere og mere blev produktanmeldelse end de blev personlige fortællinger, som egentlig var baggrunden for at jeg oprettede bloggen her tilbage i marts måned.

Så jeg trak håndbremsen, og satte bloggen på stand-by for lige at finde mig selv, samt finde ud af hvordan balancen og indholdet skulle fortsætte med at være. Jeg vil stadig komme med blogindlæg om produktanmeldelser i fremtiden, men jeg vil bestræbe mig for at jeg også skal give plads til personlige fortællinger. Begge områder at udfordringene, spændende og sjove at lave, men da jeg følte at bloggen var på vej hen til at blive mere en reklamesøjle end den var en blog om mig som person, så måtte jeg stoppe mig selv.

Det er sundt, følger jeg,  at stoppe op og derefter finde tilbage til sporet. Finde fokus tilbage til baggrunden for hvorfor man faktisk laver blog. Det er jo der vi bloggere især viser vores forskelligheder. Nogle er personlige fortællinger på daglig basis, imens andre er mere fokuseret på at beskrive og anmelde produkter. Alle har lige lov til at være her, og så må det være op til andre, at vælge de blogs ud der tiltaler dem, og derved fokusere på det DE synes er vigtigt, spændende og informativt for dem.

Efter

Efteråret er omkring os.

Den sidste måneds tid, har jeg oplevet hvordan naturens farver, struktur og vækst har ændret sig. Det er en naturlig ting ved at efteråret indtager omgivelserne. Det giver nogle optimale muligheder for mig, som fritidsfotograf, at komme ud og fange nogle flotte billeder. Fotoet du kan se herover, er et jeg tog imens jeg sad i bussen på vej hjem. Kan fortælle at jeg faktisk var heldig at fotoet blev så vellykket, som det tydeligvis blev, da bussen faktisk var i gang med at forlade busstoppestedet og jeg måtte hurtigt finde fokus. Utroligt nok ramte jeg både vinkel, fokus og splitsekundet jeg skulle bruge, for at få et flot foto ud af det. Derudover har jeg brugte de tilgængelige effekter på Instagram, så det du ser, er faktisk en smule redigeret. Det skal dog ikke skyde min begejstring og stolthed ned over hvor godt det blev til sidst. Jeg finder iøvrigt også meget ro, fred og tid til  at tænke mange tanker ved at gå igennem skoven og naturen generelt.

Her til slut vil jeg lige anbefale dig, hvis du også er vild med at tage fotos (især med din smartphone/iPhone – besøg FotoUdfordring som dagligt sender udfordringer ud til, som igennem deres dag, kan indsende 3 fotos hver max.  – og så vil de blive lagt ind på siden, hvor det bedste (ifølge udfordreren) får forsidepladsen. Der indsamles både via Twitter og Facebook – Derinde kan du også læse regler og betingelser for at være med.

Jeg sendte dette foto ind, desværre blev det ikke valgt til “Dagens foto” men det går nok. De andre var også super flotte! 🙂

Dr

Hvor går du hen for at finde ro og tid til eftertanke?

One Response to Hvor skal vi hen du?

  1. Jeanette says:

    Lyder som om du er ved at finde en god vej til at blogge igen. Nogen gange har man bare brug for lige at tænke lidt over hvad det egentlig er man har gang i og så evt vælge en ny vej.. Super flotte billeder 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *