iOS6 slippes løs i dag.

Photobucket

I dag er det onsdag – “No shit Sherlock” fornemmer jeg du muligvis tænker.

For mange er denne onsdag ganske almindelig og ligsom alle andre, men for Applebrugere og deriblandt iPhone brugere. Er denne onsdag noget helt særligt.

Imens vi sidder og venter spændt på at Apple skal sende iPhone5, som jeg tidligere har omtalt, på markedet. Så kommer der en større opdatering til styresystemet iOS ud til os spændte brugere. Jeg er rigtig spændt på at tjekke alle de nye features ud, og selvom jeg ikke skal have en iPhone5 lige med det samme. Så er jeg alligevel spændt, fordi Apple har været så venlige at udgive iOS6 til alle iPhones fra 3GS udgaven og naturligvis helt op til 5eren.

Der er selvfølgelig nogle features og forbedringer, som kun iPhone5 køberne kommer til at nyde godt af. Da iPhone5 har en større skærm en dens forgængere. Ikke desto mindre er der også en masse nye fede ting der også gælder for tidligere iPhone4 udgaver, og det er derfor at pænt mange i dag sidder og venter spændt på at det hele gives ud.

iOS6

Apps bliver forbedret, og et par nye kommer til.

Ud over at Siri – iPhonens hjælpsomme assistent – bliver forbedret. Så sker der også en del på Apps fronten. Som du kan se på billedet herover, så kommer der f.eks en ny app der giver brugeren mulighed for at have forskellige billetter og kort elektronisk gemt i selve iPhonen. Mange danskere især har sukket efter at “Siri” skulle komme på dansk, så virker det ikke som om at Apple vælger at fokusere ret meget på den front. Så vi må nøjes med at bruge “Siri” i dens engelske version. Jeg personligt har droppet “Siri” da min engelsk-udtale ikke helt går klart ind hos “Siri” og det har givet mange mærkelige resultater.

Husk at tage backup af din iPhone

Det er en god ting at huske at lave en sikkerhedskopi – en såkaldt “Backup” af din iPhone inden du opdatere den. Der kan jo ske fejl undervejs og så er det jo rigtig surt hvis man pga. denne opdatering mister alt man har på iPhonen, ik? – Så for din egen skyld, husk at lave en backup af din iPhone. Det kan du nemt gøre inde i iTunes.

Derudover er det meget nyttigt at sætte ens iPhone til opladeren imens den opdatere. Så den ikke går ud, eller på anden måde bliver stoppet midt i selve opdateringen.

Inden jeg når at skrive en halv roman, så vil jeg stoppe her og vendte spændt på i aften omkring 19-20 tiden, hvor opdateringen frigives. Dog vil jeg anbefale dig at have tålmodighed med opdateringen. iFølge Telenor så tager opdateringen omkring en halv time. Det var alt for nu, håber du fik bare lidt ud af mit blogindlæg. Ha en fortsat god onsdag!

2 Responses to iOS6 slippes løs i dag.

  1. RasmusBrohave says:

    Super godt indslag!

  2. tinerdk says:

    Fedt indlæg, havde da helt glemt at den kom idag! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *