Skuffet over Maps i iOS6? – Hjælpen er klar!

Photobucket

Skuffet over Maps i iOS6?

Hvis du har iPhone, iPad eller iPod Toch. Så har du sikkert været inde og opdatere din enhed til iOS6 – Et af de nye features er en ny udgave af maps funktionen. Jeg var personligt meget spændt på denne nye udgave. Der er kommet stemme-navigation og flere andre seje tiltag, men når man ser på kortets grafiske tilstand. Så må jeg indrømme at jeg blev noget skuffet. Der er forfærdeligt mange “øde” områder, og mangelfuld skiltning og det ser meget “ufærdigt” ud hvis jeg selv skal sige det.

Ifølge nogle af de venner jeg snakkede med omkring denne maps opdatering, kunne også nikke genkendende til skuffelsen over denne mangelfulde udgave.

Nu skal det ikke være kold kritik hele vejen. Der er som sagt også en del nye fede features i denne nye opdatering, såsom muligheden for at markere vejarbejde og en fantatisk zoom funktion der bare er helt igennem fantastisk.

Hvis du gerne vil slippe for Apple´s udgave af maps – eller blot have et alternativ. Så vil jeg nu vise dig en mulighed for at få adgang til Google maps som app. Det er faktisk mega nemt, hurtigt og så er det GRATIS! – Sådan her gør du!

 

maps.google.com

Gå ind på maps.google.com via safari i din enhed. Så kommer dette frem.

Som du kan se så springer en hjælpende boks frem i bunden.

Tryk på knappen "Føj til hjemmeskærm

Så langt, så godt… nu skal du trykke på knappen “Føj til hjemmeskærm”

Her kan du kalde Appén det du ønsker.

Hvis du vil lave et sjov og måske unikt navn til din app med google maps, så kan du det her. Du kan også, ligsom jeg, bare trykke “Tilføj”

 

….og vupti!!!

Du har nu fået Google maps ind på din iPhone og endda med App-ikon. Det er sgu da pisse smart 😛  Prøv det selv, og vurder om det er noget for dig!

Der er selvfølgelig mange gode ting ved apple´s maps udgave, det skal der ikke lægges skjult på. Så mit råd til dig, er at prøve begge versioner. Både Apple´s og Google´s. Se hvad der passer dig bedst, og brug det du synes er bedst egnet for din smag.

One Response to Skuffet over Maps i iOS6? – Hjælpen er klar!

  1. tinerdk says:

    Tak for tippet, det hjalp mig lige en del! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *