iPhone 4/4s dock – MacKabler.dk

iPhone4 Dock fra MacKabler.dk iPhone4/4S Dock fra www.mackabler.dk

 

2013-03-20 19.04.12 2013-03-20 19.09.41

Hvis du synes at Apple´s egne dock´s er lige lovlig dyre, og godt kan leve med at der ikke lige står “Apple” på produktet. Så kan du på www.mackabler.dk købe en ret så billig af slagsen. Den koster kun 59kr.  og jeg kan klart anbefale den efter at havde haft den til test i 14 dage.

 

 

Den smart dockenhed fra Mackabler.dk kan bruges som holder når din iPhone4 eller 4S skal oplades, og der kan tilsluttes et minijackstick bagpå. Det vil sige den har audio-output så du kan nemt sætte dine hørebøffer til, så længe de kommer med 3.5 mm jackstick, hvilket de fleste i dag gør. Du kan også nemt sætte et højtalersæt til, så du kan høre musik i rummet imens den oplades, smart ik?

Der er lige den ekstra ting, som jeg fandt ud af efter at havde pakket dockén ud og prøvede at sætte min iPhone til opladning. Når du vil sætte din 30-pin connecter stik ind i dockén skal du vende den modsat af hvad du faktisk regner med. Dvs. med ikonet nedaf og ikke opad som du måske plejer i andre dock enheder. Det ændre ikke på dens måde at lade op på, men bare en anden måde at sætte stikket ind på.

2013-03-20 19.10.51

Det bedste, i mine øjne, ved denne udgave, er at du kan benytte din iPhone ganske ubesværet. Både skærm, homeknap, og ja iPhonen generelt er meget “lige til” så du nemt kan bruge den imens den oplader.

Der er ikke så meget andet at sige om denne skønne lille dock, end at jeg synes du burde prøve den. Den koster som sagt kun 59kr.  og leveringen sker lynhurtigt. Jeg modtog min i løbet af 1-2 dage, og det må man da sige er ganske hurtigt.

 

2013-03-20 19.11.57

Hvis du, efter at havde læst dette indlæg, har fået lyst til at købe denne smart dock

….så kan du bestille den lige HER!

2 Responses to iPhone 4/4s dock – MacKabler.dk

  1. This is a very detailed review! Det er kjempebra!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *