2. Søndag i advent – Julemarked på Svenstrup Gods

Julemarked på Svenstrup Gods

I søndags altså 2. søndag i advent var en rigtig familiesøndag. Vejret lovede sne, og jeg skal da lige love for at vi fik sne. Smut ser det ud, men det giver ofte trafikale problemer. DSB går som regel i chok over den første sne, men togene kørte faktisk overraskende fint i dag. Vi tog tidligt afsted, og mødte min storebror på Borup Station, hvor vi så kørte ud til Svenstrup Gods Julemarked, hvor hans kone og min nevø ventede os. Vi gik så derefter ind til selve Julemarkedet, og jeg må sige at hvis jeg ikke var en smule i julestemning før dette. Så var det pænt svært at undgå det når man går rundt mellem boderne, hvor man kunne købe alt muligt julepynt, flotte dekorationer, lys og julethe og forskellige madprodukter. Det var rigtig hyggeligt.

 

2012-12-09 10.54.39

Som du kan se på billederne, var der både aktivitet indenfor, og udenfor. Snevejret/stormen gjorde det dog at mange valgte at bruge mere tid på de spændende boder indenfor end udenfor. Der var ellers spændt 2 heste for en vogn så de der måtte ønske det, kunne få en ridetur rundt, og der var også en lille forlystelse i form af et tog. Der var dog ikke særlig mange børn der stod i køen.

 Jeg kunne ikke lade være!

Da vi havde gået rundt derinde og kigget  på de forskellige boder, kom vi forbi en sød lille hjørnebiks, hvor en flink mand solgte julepynt og andet legetøj. Der stod et pænt lille juletræ med pynt på, formet udfra forskellige eventyr af H.C. Andersen – og jeg måtte her lade mig friste, og købte så denne lille soldat. – Så nu har jeg også fået mig en lille bid af julen med hjem og samtidig en ting der kan minde mig om denne skønne søndag.

Beklager at dette indlæg først kommer frem på bloggen i dag (onsdag) – har haft nogle problemer med indlæggene, som først nu ser ud til at være løst.  Håber i vil tage godt imod indlægget alligevel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *