Le Freak – Funky Groove

Le Freak

Mine Damer og Herrer!

LE FREAK

Jeg vil hermed sætte lidt fokus på et band, som i morges satte liv i mine fødder og krop. Bandet hedder Le Freak, og jeg må sige at fra første sang jeg hørte med dem var jeg fuldkommen solgt. Det kan godt være at deres musik er udpræget partymusik. Så gør det ikke særlig meget, efter min mening i hvert fald.

Det der fanger mig ved “Le Freak`s”  musik er at den er glad, energisk og solid fast rytme. Rigtig party musik, som man kender den. Dernæst så er bandet pure dansk, hvilket måske ikke er så nemt at høre på dem, da deres sange er på engelsk. Dog er bandets medlemmer danskere. Jeg kunne nemt se mig selv til en af deres kommende live koncerter et sted i Danmark i løbet af 2013. Dette er i hvert fald bandet som i mine øjne, kan levere et brag af en feststemning.

Hvis jeg i min dagligdag mangler lidt smil på læben, eller bare noget at slappe af til. Så er det fra nu af Le Freak, som bliver skruet op for!
Det er et band, som bare skaber glæde, liv og smil på mig!

Som trommeslager, er jeg især også faldet for den rytmiske del af “Le freak”´s musik. Selvom den er velkendt som disko, så er det herligt at fornemme noget nyt i den retning. Du kan herunder se et par fede billeder fra deres livekoncerter.

 

Le Freak Drums Le Freak drums2 Le Freak Live2

 

Hvis du synes at bandet virker en smule bekendt. Så kan det nemt være at du har hørt deres sang “25 hours a day” – Som bandet var med i Dansk Melodi Grand Prix 2011 for at præsentere. Du kan se musikvideoen fra dette HER

Bandet er også at finde på Spotify hvor de har singlen “25 hours a day” inde og et helt album med sange også. Tror og håber på at de i fremtiden udkommer med flere albums. Det ville være fantastisk! De findes sikkert også på iTunes 😉

Hvis du skulle få lyst til at læse mere om dem, og evt. finde ud af hvornår de optræder næste gang. Så kan du tjekke deres facebook profilside, som du kan besøge ved at trykke her! 

 

One Response to Le Freak – Funky Groove

  1. Josephine says:

    Vil bare lige gør opmærksom på et at deres sange primært er kopisange 🙂

    Men er enig – de er totalt fede!!
    Le Freak FAN på 2. år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *