Min Søsters Rejse

Mor og Amalie skaber sig et overblik, inden afrejse.

Min Søsters Rejse

Jeg kunne se i min søsters øjne, at det her kunne blive  starten på noget stort. Vi stod der midt i lufthavnen i Kastrup, og pludselig skulle min mor og jeg sige god rejse. Amalie, min søster, skulle ud på sit livs eventyr i Sydafrika. Nærmere betegnet Cape Town.

Jeg prøvede at holde masken, selvom jeg kunne mærke at jeg selv var meget berørt af at skulle undvære min søsters selskab i hele 2 mdr. Det var helt uvirkeligt, og alligevel var det meget godt at hun tager på det eventyr. Vi var ankommet til Kastrup Lufthavn i god tid, så der var ingen stress eller besvær med at få tjekket hendes bagage ind og så videre.  Dernæst gik vi udenfor for at få lidt luft, og tage et par fotos af min søster med hendes håndbagage. Vi tog også et par af hende, med hendes nye kuffert og hendes håndbagage. Dem kan du se herunder.

Amailie med sin bagage!Amalie og mor, med bagage!

 

En bid brød, inden afgang!

Vi havde som sagt god tid. Min søster tog chancen for at gå på WC, og imens stod min mor og jeg og kiggede på et cafeteria, som kunne

Nej, det er ikke en fra Baresso. Flot er den dog!

Nej, det er ikke en fra Baresso, men flot er den da! Min søsters favorit!

diske op med nogle ret så lækre sager. Ved siden af stod et skilt, hvor de havde en nærmere forklaring på deres lækre smørbrøds sortiment, men jeg må da nok lige indrømme at jeg blev en anelse overrasket over deres priser.

Det blev dog til nogle lækre sager, vi fik købt os. Min søster fik en omgang friske frugter og en Cafelatte. Jeg sad en kort stund og beundrede dens smukke top, som var dekoreret smukt. Det er ofte noget man ser, især hos Baresso.  Vi sad og snakkede om forskellige ting, både om den tid der vil komme for os herhjemme i DK, samt de ting min søster kunne forvente at møde i Sydafrika.

 

Så var tiden kommet…

Amalie står klar og smiler inden afgang!Så var tiden kommet, og vi skulle så småt til at se Amalie stige op af trappen og videre op imod sikkerheds kontrollen. Vi fik lige det sidste vink og smil med, og så var hun væk. Derefter gik det, for min mor og jeg, videre imod toget. Resten af dagen gik tankerne konstant på om hun var kommet godt afsted, og hvordan det hele ville komme til at gå. Det var utrolig svært at koncentrere sig om noget, synes jeg.

Min søsters rejse, og nye eventyr var startet, og hun ville komme hjem igen om 2 måneder. Måske som et nyt menneske, men forhåbentlig også med en masse positive oplevelser i bagagen. Både mentalt, og måske også en smuk genstand eller to i kufferten.

 

2 Responses to Min Søsters Rejse

 1. sara gamborg says:

  Har en veninde der har været i Cape Town, og for hende har det været den ultimative oplevelse, så tror din søster får en super god tur 🙂

  Knus.
  http://stadig-bare-en-pige.blogspot.dk/

 2. sara gamborg says:

  Har en veninde der har været i Cape Town, og for hende har det været den ultimative oplevelse, så tror din søster får en super god tur 🙂

  Knus 🙂
  http://stadig-bare-en-pige.blogspot.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *