Muc Off

Rensesæt til alt elektroniske enheder med skærm.

 

Muc Off Antibacterial Screen Cleaning Rescue Kit

Dette produkt fra Tech Care Series er lige hvad man har brug for, hvis man (som jeg) elsker at ens mobil er ren og pæn. Dvs. uden fedtfingre, og bakterier. Ifølge denne artikel lavet af Mobilsiden.dk >> http://www.mobilsiden.dk/nyheder/mobilen-er-fyldt-med-bakterier,lid.3158/ – Så er mobilen faktisk mere bakteriesamler end de fleste går rundt og regner med.

Faktisk virker produktet til langt flere ting end blot mobiltelefoner. Se herunder hvilke enheder produktet også er godt for:

Effektiv rensekit

Ja det er ganske imponerende, at man kan sige det kort og præcist. Enheder med en skærm, kan få en behandling med Muc Off – og få super gode resultater med det.

Når man tager indholdet ud af æsken, så har man dette at gøre godt med:

Hvad æsken indeholder

Når du skal sprøjte væsken på skærmen, så sørg for at ha en vis afstand mellem spray og enhed – da du så kan nøjes med et enkelt sprøjt af den meget effektive væske og så derefter tørre efter med den medfølgende klud, der er lavet specielt til formålet.

Jeg har nu testet produktet i en længere periode, og jeg må sige jeg er ret imponeret over så godt det virker. – Kluden kan desuden vaskes og bruges igen, og igen!

Jeg købte mit rense-kit i Netto for 25kr. – og de bliver revet væk. Hvis du vil læse mere om produktet, så kan du tjekke ind på http://muc-off.com/

Jeg har lavet en video hvor jeg udpakker, og tester produktet – så hvis du vil se det virke, så klik dig ind på clippet via dette link. http://www.youtube.com/watch?v=uBKTmz2qOWM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *