Et Musikalsk Gadekryds

Det sker ikke hver dag at 2 så modsatte poler indenfor dansk musik, går sammen om en sang. Det er Magtens Korridorer der er gået ind i et samarbejde med Sys Bjerre om at lave sangen “På vej” der pt. kan købes via iTunes for blot 10kr. – Der er altså tale om en single, så vi kan blot vente i spænding på hvad den fulde pakke (albummet) kommer til at indeholde.

På iTunes egen bedømmelse/kommentar portal er denne sang dog modtaget med blandede følelser. Det er dog ikke med blandede følelser at jeg hørte denne sang. Jeg blev meget begejstret og glad for dette såkaldte “Musikalske Gadekryds” og jeg glæder mig til at albummet udkommer.

Hvis du sidder og ikke ved hvem enten Magtens Korridorer eller Sys Bjerre er. Så kan jeg kort fortælle at Magtens Korridorer er rendyrket rå rock, blandet med meget direkte men ærlig tekst. Sys Bjerre´s tekster er også meget direkte og uden censur. Dog ligger hendes genre i tonerne i en lidt mere “Blandet” men blid ende af “Hård/Blød” barrometeret

Hvis du synes jeg er helt hen i vejret med denne vurdering, så skriv da endelig en kommentar, så kan jeg høre hvad DU mener er den rette forklaring, og du må også gerne skrive din kommentar til selve sangen.

            

 Hvis du er interesseret i at købe sangen – Så kan den købes her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *