Langsom computer? – Hjælpen er klar!

 

Gør din computer op til 200% hurtigere!

Hvis du sidder og bander over at din computer (gælder både bærbar og stationær) er rigtig langsom. Så kan det forbedres mærkbart med dette skønne program. Jeg har haft fornøjelsen af at prøve det og nu vil jeg fortælle hvordan jeg synes det virker på min computer.

Min computer er fra januar 2012 (ca. 7 mdr. gammel) og ikke så værst mht. hastigheden, men efter jeg havde kørt scanningstesten og rettet de fejl den fandt. Så kunne jeg alligevel mærke en stor forbedring. Især Facebook, og Skype reagerede mærkbart hurtigere end før.

Selve scanningen foregår i et vindue, som er nemt at overskue (se herunder)

Resultatet

Det ser måske meget voldsomt ud at jeg har over 300 fejl ved første scanning, men du skal tænke på at de problemer der findes ikke er virus, men mulige filer og mapper der kan undværes. Som du kan se, så er de forskellige områder delt ind så man kan se hvilke områder der findes mulige emner til sletning bagefter.

Når din scanning så er færdig, ser vinduet således ud:

Result 2

– Nu har du så mulighed for at vælge præcist de filer og mapper (områder) du ønsker at slette. Det betydet at programmet ikke automatisk sletter filerne uden du har givet “ok” for det.  Det giver en vis form for tryghed i og med at man har kontrol over processen fra start til slut. Det gjorde at jeg personlig var 100% tryg ved det hele, og jeg er normalt meget forsigtig og påpasselig med den slags programmer, som går ind og scanner, sletter og laver ting på computerens “kerne” og system.

Inde på http://www.mysecuritycenter.com/dk/ kan du ud over dette program finde programmer der virker som antivirus, Onlinebackup og meget mere. Så jeg kan varmt anbefale dig at gå ind på siden og kigge lidt omkring for at se om der er andre programmer du mangler. Som man siger “Sikkerhed fremfor alt”

Jeg scanner personligt selv min bærbar hver dag eller mindst hver 2-3. dag for at sikre mig at min computer er i topform hele tiden.  Kort sagt er det her program virkelig pengene værd, og mere til. Der er mulighed for at købe programmet til 1 PC men du kan også købt til 3 pcer, hvor du samtidig får – 4 mdr. GRATIS VIP Support til en værdi a kr. 300!

Det synes jeg er værd at tage med. Så hvis du vil ha en hurtigere computer, også på sigt. Så er dette program virkelig et du bør overveje at anskaffe dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *