Ørebøffer og Skins fra MyTrendyPhone

Det er efterhånden et stykke tid siden jeg skrev et indlæg på bloggen, og derfor tænkte jeg at en anmeldelse af et produkt kunne være fedt. Jeg har fået lov til at teste 2 produkter for “MyTrendyPhone” – nemlig et sæt iPhone 4S In Ear Stereo hovedtelefoner og et sæt skins til min iPhone.

Hvis vi først lige tager fat hovedtelefonerne, så vil jeg sige at de faktisk er en del af en startpakke som MyTrendyPhone sælger via deres side. Du kan se hele pakken her: http://www.itasker.dk/shop/iphone-4s-mtp-66690p.html

2013-07-01 15.41.28

Jeg har tidligere modtaget MTP Starter Kit, dog hvor det indeholdte en anden type hovedtelefoner.  Set i sammenligning mellem f.eks EarPods, og så disse – så må man sige at lyden halter en smule på dem fra MyTrendyPhone, men der hvor de vinder point hos mig er fordi at der er påsat nogle bløde gummidutter der sikre en blød fornemmelse, hvorimod EarPods er mere solide og faste. Det er jo altid en smagsag hvad man ønsker mest – men her får man en dejlig fornemmelse i øret ved disse.

2013-07-01 15.42.57

Når man ser på prisen, altså på selve startkittet,  så må man også tænke sig til at det ikke er et super kvalitets headset man får med, men et ganske fint et der er godt nok til prisen! Til kan jeg lige tilføje at der på ledningen er påsat en klips som kan sættes på tøjet så man altid har styr på ledning og knapfunktionen, og derudover kan du se hvordan de sidder i mine øre!

2013-07-01 16.27.50 2013-07-01 16.28.08

Dernæst vil jeg henlede opmærksomheden på det skin jeg også fik med i pakken fra MyTrendyPhone. Så kan jeg sige at skinnet har en glat overflade. Det føles meget elegant og fint og er nemt at tørre af. Det er utrolig nemt at sætte på, og tage af igen! I dag kender flere til disse skins, og derfor går jeg ikke mere i dybden med det. Jeg kan dog varmt anbefale jer at tjekke det skin ud – samt prøve det!  Det er prisen værd.

2013-07-01 15.37.51

Hvis du har en iPhone5 eller en Samsung Galaxy S4. Så har iTasker.dk  også et bredt sortiment der du kan tjekke ud her:

iPhone5 Covers 

Samsung Galaxy S4 Covers

Hvis du er til tasker til enten iPhone5 eller iPad Mini. Så kan du med fordel tjekke disse links fra iTasker.dk ud:

iPad Mini Tasker

iPhone Tasker 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *