Natten er min egen!

Natten - stordamsøen

Søvnløshed skaber tit en unik mulighed for at skabe noget der virkelig er fantastisk, for mig altså!

Jeg sad en sen nattetime på Twitter og kunne fornemme at folk var begyndt og trække sig tilbage. Jeg vidste at jeg ikke ville kunne finde ro hvis jeg lagde mig, så jeg begyndte og tænke for vildt. Tænke tanker om det at være natteravn. Pludselig mærkede jeg at tankerne måtte afprøves på skrift. Jeg var i forvejen på Twitter og folk var som sagt  gået i seng. Så jeg tænkte, hvem læser det alligevel?

Jeg fik skrevet 5 tweets næsten i træk, og pludselig var der en af mine gode venner, som selv er natteravn, der skrev til mig. Han havde læst mine tweets, og så dem som et digt. Det var egentlig ikke planen, men efter jeg havde set de 5 tweets igennem. Så kunne jeg godt fornemme hvad han mente. Min egen blog var på daværende tidspunkt nede, som i jo nok ved. Han spurgte om lov til at poste mit digt på hans blog,  dog med credit til mig. Det gav jeg ham lov til, da jeg synes at hans ønske i sig selv var et kæmpe kompliment for mig. Så tusind tak til Kent. Du kan iøvrigt læse hans blog her!

Herunder er digtet i dets endelige form, håber i vil nyde det!

 

Natten min kære følgesvend.

“Natten er tankernes fest,
Hjernen er min bil og der bruges hver en hest.
Nyder stilhed i nuet,
Fordi morgendagens energi er truet.

Søvnløs er jeg, altid på vagt.
Går ikke i seng selvom godnat er sagt.
Rystende længsel i min krop,
Efter at denne søvnløshed en dag må stop’!

Nattens engle lyser for oven.
Viser mig igennem sorgen. 
Goddag du kære følgesvend,
Natten er min bedste ven.

Med bankende hjerte, jeg hvisker dit navn.
Det er dig jeg søger af savn.
Vis mig nu din drøm,
Og tag mig med i evighedens kærlighedsstrøm.

Hvornår mærker jeg det, jeg aner ej.
Eneste jeg ved er at jeg er på vej.
Væk fra mørkets dybe rum.
Vis mig kærlighed.
Gør mig stum.

 

3 Responses to Natten er min egen!

 1. Søren Bojsen says:

  Smukt, Mathias. Du skal da være poet!

  • Mathias Rud says:

   Tusind tak Søren!
   Jeg elsker at skrive, og nogle gange kommer der noget smukt ud af det. Jeg er glad for at du synes om det. 🙂
   – Btw. din egen side er fandme blevet flot!

  • Dick says:

   Simply wish to say your article is as asodunting. The clearness in your post is just nice and i could assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *