Nyd det du har, vær i nuet!

Efter en længere skrivepause på blogge her, er jeg tilbage igen!
Ja, jo … den er god nok – jeg har lavet samme nummer tidligere.
Altså holde pause og prøve at starte op igen, hvor efter jeg trak håndbremsen i igen.

Så jeg forstår ganske udmærket hvis du har lidt skeptiske tanker omkring hvorvidt man så skal stole på at jeg nu vil holde bloggen aktiv fremover.
Til det kan jeg kun sige… jeg ved det ikke!

Jeg skriver på denne blog her når jeg har motivationen, lysten og ideerne til nye blogindlæg.
Om mine læsere så falder fra er jeg ligeglad med, til dels!
Jeg synes det er mega fedt at du gider læser med og evt. fortæller folk omkring dig om denne blog.
Fundamentet til denne blogs eksistens er 100% lyst og ikke en fis andet.
Lyst til at skrive, dele og reflektere.

Om der så går 1 uge eller måske 5 mdr. inden næste blogindlæg kommer skal jeg ikke kunne sige.
Jeg har ikke nogen kontrakt eller sponsoraftaler der fortæller mig at “nu skal du altså skrive!”.

Jeg gør det når jeg vil, om de emner jeg vil.
Sådan er det!

…. når det er sagt så vil jeg dog sige at jeg nyder det når folk kommer med kommentarer på det jeg skriver.
Det er SKØNT(!) når folk gider tage sig tid til at sætte sig ned og bruge måske 5 min og at skrive lidt respons til mig på det jeg har skrevet. Bliv endelig ved med det, jeg modtager med kyshånd!

Jeg skrev et blodindlæg i januar måned omkring det faktum at Beatles (endelig) var kommet på Spotify.
Man kunne næsten høre jubelråb rundt omkring i det danske land pga. denne nyhed.
Der blev lyttet og især genlyttet mange sange og albums igennem.

Nogle LP fans vil så måske stadig håndhæve det faktum at Beatles skal høres via en LP på en pladespiller, for at få den bedste lyd ud. Andre rækker en stor fed thumps up for at de nu kan lytte til Beatles via Spotify. Jeg personligt synes at alle bør have mulighed for at lytte til de skønne sange, uanset om man har en pladespiller og/eller en computer/tablet/mobil.

Siden januar er der også sket en del for mig, især Coding Pirates har fyldt meget i mit liv siden januar. Mere om det skal jeg nok skrive. Der vil 100% komme et blogindlæg som forklare hvad det handler om, men indtil da kan jeg da henvise til hjemmesiden www.codingpirates.dk hvor du kan finde mange informationer om denne skønne forening som det er.

 

Bum bum bum…!

 

2013-07-18 21.33.23

Ja så sad jeg der i bussen.
Jeg var på vej hjem fra endnu en Pokemon Go jagt igennem Københavns gader.
Jeg sad og skrev med nogle venner via sms og facebook messenger imens jeg kunne skimte den smukkeste rødglødende meget sommeragtige solnedgang i det fjerne.
Pludselig slog det mig at det var længe siden jeg sidst havde skrevet et blogindlæg og kunne samtidig mærke en gnist indeni mig der gjorde at jeg havde lyst til at komme tilbage til blogland.

Imens bussen kørte dens rute og solnedgangen skiftede form i takt med at huse, buske og biler susende drev forbi, kom der en perlerække af ideer til emner de kommende indlæg kunne handle om. Jeg var klar!

Faktisk sad jeg og ønskede brændende at jeg kunne nå at finde et spot i nærheden af mit hjem som havde fuldt udsyn til denne skønne solnedgang uden at noget eller nogen blokerede for udsigten. Jeg måtte dog hurtigt erkende at det var for sent at finde et godt sted da solen faktisk var halvt nede da jeg stod af bussen.

“Nyd det du har, vær i nuet!”

Den sætning kom ind i mine tanker da jeg kom hjem. Den opstod fordi jeg følte mig irriteret over at jeg glemte at nyde det jeg fik foran mig men ønskede bedre. Alt man laver og stræber efter har konsekvenser. Jeg glemte at nyde nuet der hvor jeg havde det og søgte noget bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *