At starte på en frisk – Twitter

Hvis du ikke allerede ved det, så kan jeg fortælle at jeg for et par dage siden besluttede mig for at starte en ny Twitter profil op. Det kan for nogen virkelig lidt mærkeligt og måske lidt besværligt. Især fordi jeg fulgte og var fulgt af flere end 700 mennesker. Det er også en beslutning der har kostet mange timers overvejelse, frem og tilbage. “Skal jeg, tør jeg, vil jeg?” var det der lå i mine tanker. Frygten for at gå fra over 700 followers på twitter til måske langt mindre, gjorde mig på en måde angst for at tage beslutningen. Folk skal jo aktivt gå ind og trykke “follow” igen – og det kan jo påny skabe spørgsmålet hos dem. Skal jeg virkelig have det follow eller ej?

foto

Grunden til at jeg vælger at få en ny profil, ligger meget på det psykiske plan. Det er altså noget jeg har mærket i kroppen og sindet, ville være det rigtige at gøre. Jeg har i over en måned kigget på det tal der fortalte hvor mange tweets jeg indtil nu havde skrevet. Det tal var over 37.000 – og derfor kom jeg til at tænke alle de tweets jeg havde skrevet. Kan ikke huske dem alle, men jeg vidste at mange af dem faktisk var totalt ligegyldige og mange var negative.  De tweets jeg havde skrevet, fyldte meget i mit hoved. Så jeg trængte seriøst til at hviske tavlen ren.

– Jeg følte at tiden ligsom var inde til at “flytte ind i et nyt hus” hvis man kan sige det på den måde. Jeg er den samme som før, men jeg er blot flyttet ind i et tomt nyt hus hvor jeg så vil udvikle mig, indrette mig og befinde mig med bedre overskud og mere klar til at tage imod  fremtiden.

Derudover var det også en form for test, i at prøve at komme videre. Videre fra den følelse af at jeg selv bestemte en stor beslutning, og jeg ikke ville træde tilbage i mit gamle jeg. Jeg er godt nok den samme “Mathias” som før, men jeg havde brug for at rydde op, og smide alt ud. Det betød så også at ALLE dem jeg havde fulgt tidligere, skulle genovervejes og dernæst followes igen. Jeg ser det som en oplagt mulighed for at skabe mig selv de perfekte rammer, for at være positiv, og mere åben overfor min egen udvikling hen imod det at blive selvstændig. At tage beslutninger som har en konsekvens, både for mig selv og andre.

foto (1)

Med det samme jeg havde skrevet og offentliggjort min beslutning som en invitation til min nye profil, spurgte mange om det samme. “Hvorfor laver du en ny profil?” – og egentlig meget logisk at folk bliver forundret, nysgerrig og måske lidt forvirret. Jeg valgte i starten at bruge tid på at forklare hver enkelt person hvorfor jeg havde valgt dette, men nu synes jeg tiden også var inde til en længere forklaring. Du kan så måske synes at min grund til at lave ny profil er mærkelig, underlig og måske åndsvag. Det skal du self. have alt mulig ret og lov til, men det er MIN beslutning. Hvis du vil følge mig fremover, så skal du blot gå ind på twittwe, finde mig @MattiRud og trykke follow. – Mere simpelt bliver det ikke! Hvis du allerede følger mig, så kan du faktisk finde linket til min nye profil i min biotekst i min gamle profil.

Der vil uden tvivl falde nogle fra, det er jeg helt med på. Dog vil der være nogle der ikke følger med som vil gøre mere ondt end andre. Det kan jeg ikke udelukke! Dette er også for mig en god mulighed for at finde ud af hvem der faktisk gerne vil følge mig fremover, og hvem der falder fra og måske flyver fra den gren jeg sidder på. Det er faktisk en beslutning som giver mig både smil på læben, men også uro i maven. Smil på læben, fordi jeg rent faktisk GJORDE DET!!! Uro i maven, fordi jeg stadig nok frygter at føle mig kasseret og mindre værd fordi folk ikke følger med – især dem jeg faktisk ser utrolig meget op til og nyder at blive fulgt af.

twitter-icon-1024x1024

 

Gamle Twitterprofil: @SuperMattiDK
Den nye Twitterprofil: @MattiRud

2 Responses to At starte på en frisk – Twitter

  1. Hvis folk synes om det de læser, skal de nok finde vejen tilbage! =)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *