Radio SuperMatti

2013-03-09 16.43.20Jeg har altid haft en vis nysgerrig overfor at være “på”

Ikke på den der “X Factor” måde men mere diskret og gerne hvor man ikke ser mit  ansigt, men måske kun høre min stemme eller ser mine hænder lavet noget. Det kan f.eks være en unboxing på youtube. Det synes jeg er sjovt og lave.

Det er derfor jeg er i færd med at undersøge mulighederne for at blive radio på en amatør møde, via nettet. F.eks NetRadio – hvis det er muligt? – Derudover så kunne det være fedt at blive praktikant på en middelstor RadioStation f.eks Radio 100 FM eller noget i den stil. Bare snuse lidt til det hele, og prøve krafter med det medie.

Jeg laver en form for radio på Twitter/Spotify, hvor jeg har lavet en playliste på min Spotify profil som hedder “RadioSuperMatti”. Jeg bruger så ½ – 1 time på Twitter på at skrive hvad jeg sætter på næste gang, og evt. får Twitterønsker fra folk der vil det. Det er en fed måde at prøve det lidt af, uden måske at det kan kaldes direkte “Radio” men det giver mig en ide om at jeg måske skal gå videre med det.

Hvis du vil være med, så følg med på min Twitter profil når jeg sætter mig på stolen og sætter sange på listen. Du kan følge mig ved at 2013-03-09 19.12.20søge på @SuperMattiDK på Twitter. Det er måske ikke den helt rigtig form for radio, som sagt, men det giver mig en mulighed for at prøve det af på en måde. Jeg startede med at prøve det.

Jeg vil self. undersøge mulighederne for andre spændende ting, som f.eks Live Streams og den slags, men skal lige over min “Sceneskræk” – men indtil videre kan du opleve mig som en slags radiovært på “RadioSuperMatti”.

 

 

 

 

One Response to Radio SuperMatti

  1. Totten says:

    Hvilke genre ville du så spille??? Moderne eller lidt mere rock??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *