Remo øveplade samt tilhørende stativ anmeldelse

 

En god løsning til dig der ikke må larme.

Dette indlæg vil for dig der ikke lige er trommeslagere, være lidt kedelig og uinteressant. Det er også helt okay hvis i synes det. Der skal være plads til alle, også på min blogside! Så hvis du ikke er glad for trommenørdsnak, så kan du gøre 2 ting. Komme igen når jeg skriver et nyt indlæg ELLER læse indlægget og lære lidt om min trommeverden. Valget er dit!

Jeg var i 4Sound her for 1 uges tid siden. Grundtanken med besøget var faktisk at jeg skulle have en hyggelig sommertur til København med min trommeelev. Det blev også rigtig hyggeligt, men jeg fik meget mere med hjem fra besøget i 4Sound end jeg havde forventet.

Du kender sikkert godt at man har flere ting med hjem fra en shoppingtur end man havde planlagt. Det var præcist det der skete for mig. Jeg skulle høre om de havde et stativ til min nyindkøbte øveplade fra Vic Firth med 8mm. som jeg havde brug for fordi jeg var træt af at skulle tilpasse mig et bords højde i forhold til hvordan jeg sad og øvede mig. Jeg fik at vide at der ikke var nogen gode stativer til Vic Firth pladerne – men jeg kunne få en god pakkeløsning hos dem i 4Sound. Det lød jo meget spændende, og jeg tog imod tilbudet.

Her er en række punkter (vist via fotos) hvor jeg synes at Vic Firth øvepladen og det tilhørende stativ er godt:

  • Gode muligheder for at regulere/stemme spændingen i skindet 
  • Skridsikre “fødder” er utrolig godt både til øvning med tæppe og trægulv over
  • Enkelt at regulere højde og vinkel på øvepladen via stativet

 

TunableSå står den sikkert på gulvet.Nemt og lige til.

 

 

 

 

Hvis vi skal tage et kig på det mindre gode ved denne øveplade – så er det at øvepladen er meget støjende end hvad man kunne forvente af en øveplade, når dens funktion er at være lydsvag i sig selv. Til øvning hvor man helst ikke skal genere andre med larm og støj ( dette er min egen personlige holdning) – Så hvis du kan leve med dette, så er Remo øvepladen ret genial og god til prisen.

Husk at Remo øvepladen og stativet samles med et 6mm. gevind

Her mødes stativ og øveplade i et 8mm. gevind.

 

 

 

 

Så alt i alt vil jeg give dette sæt (øveplade og stativ fra Remo) 5 ud af 6 stjerner

– Hvis du har lyst, så kan du se hvordan dette sæt samles. I denne video fortæller jeg også om de forskellige dele og om stikkerne jeg også købte ved samme tur.

Unboxing og samling af Remo Øveplade samt stativ VLOG

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *