Robbie Williams – Hvis nogen tør, så er det ham!

That´s Robbie Williams

Han gør det, de andre ikke tør!

Jeg tror ikke nogen er i tvivl om hvem jeg snakker om, når jeg nævner disse hits: “Angels” “Feel”, “Let Me Intertain You”. Det er en stor entertainer  sanger og ikke mindst manden der tør gøre det på scenen, som mange andre ikke tør. Det er ingen hemmelighed at han elsker pigerne foran scenen. Han siger tingene lige ud, og det er nok hans direkte måde han er på scenen samt hans energi på scenen der har fascineret mig.

Jeg tror ikke jeg er den eneste mand, som på en eller anden måde ville ønske at man havde modet til at være ligsom ham. Selvom han nogle gang gør ting, på scenen og i virkeligheden, som man helst ikke ville ønske at alle folk gjorde efter. Her tænker jeg på stoffer, alkohol og dets lige. Han er en person, med både mørke sider og med et smil på læben. Han er kompromisløs, charmerende og fandens god til at indtage scenen og holde gejsten oppe.

Han har fået et stort antal priser, hvilket jeg synes er ganske fortjent. Da hans sange både er personlige, men også med til at sætte en fest i gang. Jeg har på min iPhone en såkaldt Robbie Williams playliste, hvor jeg stort set hver dag høre hvert eneste hit fra. Jeg må dog indrømme at det ikke er alle hans hits, som jeg synes er fede. Sådan har alle fans det nok med deres idol tror jeg!

Robbie on stage

Når Robbie kommer på scenen, og er på scenen. Så ved ingen hvad der kan ske bare 10 sek. efter. Han springer rundt, synger og blinker til pigerne. Han er den “frække drenge i klassen” men vi acceptere det. Han gør det på en måde, så man sidder tilbage med et “WAUW – gjorde han virkelig det?” følelse i kroppen. Jeg kan sagtens tæske Youtube igennem for at se hans mange live koncerter, og andre shows han har medvirket i. Både alene og sammen med den gruppe hvor han fik sit store gennembrud – nemlig Take That!

Karrieren har ikke været uden nedture. Både for ham selv, men også bandmæssigt. Det er nok de færreste som ikke ved at Take That gik fra hinanden i nogle år, for så at gendanne sig selv i 2010 for at lave Progress albummet. Der blev efterfulgt af en kæmpe tour ved samme navn. De er nu gået hvert til sit igen, fordi Robbie gerne vil fokusere på sine egne fans og karriere. På en måde forstår jeg ham godt, men det er self. synd for de fans som elsker hele bandet samlet.

Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer, især nu hvor Robbie er blevet far. Mon han vil forandre sig på scenen? Mon han vil sætte mindre fokus på karrieren fremover? – Svarene vil vi få i fremtiden, men et er sikkert!  – Jeg agter at følge med, så længe jeg kan!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *