Sankt Hans 2012

Ved Brillesøen i AlbertslundSå blev det alligevel en smuk aften ved det årlige Sankt Hans bål ved Brillesøen i Albertslund. Grundejerforeningen havde vanen tro, sat en bod op til køb af øl, vand og slik – samt en lille “scene” til de talere der skulle til.

Vejret igennem dagen havde stået på regn, og mere regn. Så da klokken var 16 tænkte jeg at aftenens event, bålet ved søen. Nok ikke var noget jeg gad at bruge tid på. Jeg gad i hvert fald ikke stå og blive sjask våd, og se på et stort bål.

Heldigvis så klarede det op og ca. 19.46 drog jeg sammen med min kære lillesøster og mor ned til bålet. Det var blevet så klart i vejret at vi kunne se at vi ikke blev våde, hvis vi tog hen og så på bål.

Jeg plejer altid at mødte de første 10 mennesker jeg kender derhenne. Det er jo lokalområdets beboere og områdets folk der kommer derhen, den aften. I år startede jeg faktisk med at jeg ikke kendte nogle som helst. Der var ingen at sige hej til.

Efter båltalere, fakkelkastere og bålets nydelse, så ville jeg hjem. På vej hjem stødte jeg på en gruppe herlige unge mennesker, som jeg kendte. Der blev hilst og snakket. Skide hyggeligt, og en god måde at slutte Sankt Hans aften ved bålet af på.

Hvordan har din Sankt Hans Aften været?

– Ønsker jer allesammen en god aften!

One Response to Sankt Hans 2012

  1. Paula says:

    Selvff8lgelig kan du det!Jeg gf8r det jo ogse5.Men har nogle gange haft sve6rt ved det, men det er da ge5et helt over, for her sidder jeg igen med tf8mmerme6nd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *