Say the word…

 

That one word you know...

Jeg har før prøvet at sidde og mangle ord, og været fuldkommen målløs. Både positivt og negativt. Det har du sikkert også selv prøvet. – Det der øjeblik der fuldkommen tager ens ben væk så man står og ikke helt forstår hvad der lige er sket.

Jeg elsker at få den følelse, af at blive rørt og føle at en anden har givet mig en gave. Her snakker jeg ikke om materielle ting, men det kan være tillid, en sød kommentar eller bare det at lytte. Der findes de venner der bliver så nære, at man glemmer hvor meget man egentlig er sammen med dem, eller hvor meget man ville savne dem hvis de ikke var der.

Når man har en ven, som man stoler på – helt inderst inde – og føler man har fået en gave i det venskab. Så kan man overvinde enhver modvind. Man kan have et venskab, hvor et blik er nok til at sige 100 sætning er til hinanden. Et ord er nok til at man ved lige præcist hvordan det ord skal tolkes og forstås. Der er et særligt bånd, hvor ord bliver overflødige.

Jeg glæder mig personligt over dem, der holder mig oppe og forstår mig blot at jeg ser dem i øjnene, når et ord virkelig skal forstås. Husk at nogle gange er ord blot en redskab til at fjerne enhver form for tvivl om hvad man egentlig mener. Det er det som gør at man tør åbne sig op, uden ord til sidst.

Husk at sætte pris på dig selv, og påskønne dine nærmeste venner. De er der for dig, men du er der i allerhøjeste grad også for dem. Fortæl uden ord, at du sætter pris på dem. Du ved lige præcist hvordan, det er jeg ikke er sekund i tvivl om.

Sæt pris på livet, sæt pris på dig selv, og sæt pris på dine venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *