Slips og butterfly

Det klassiske sorte slipsFørst og fremmest hej med jer! Mit navn er Kasper, og jeg anmelde disse to fede produkter her på Mathiases blog.

Sort butterfly

Sort klassisk butterfly

Det første produkt vi har at gøre med er denne lækre butterfly fra BilligeButterfly som nu fås til kun 69,00 DKK.

 

Butterflien er meget klassisk med kant og stil. Dens sorte farve suppleres med det lækre kvalitetsmateriale, som giver en fantastisk fri følelse, når man går med den.

 

Tidligere har jeg oplevet flere butterflies som har naget og revet i skjorten, men det føles på ingen måde her. Det er en justerelig butterfly, og det skal siges, at det ikke er en selvbinder butterfly.

 

Butterflien er perfekt til en festmiddag, gallafest, eller til manden som vil have et stilfuldt look.

 

Kvaliteten i top, prisen er ikke til at klage over og så passer butterflien til de fleste skjorter.

Så alt i alt vil jeg give denne butterfly 5 ud af 5 stjerner.

Sort slips

Sort klassisk slips, set ovenfra

Slipset er veludført og klassisk, som butterflien. Jeg prøvede begge delene på, og de matchede faktisk hinanden rigtig godt. Derfor skal du ikke være bange for at købe begge to. Slipset kan findes her.

 

Prisen er igen omkring de 70 kroner, men det kan på ingen måde bemærkes. Der er et lille minus ved slipset. Eftersom slipset er et klassisk sort slips, burde man fjerne de små detaljer som skære igennem slipset på midten. Dette er dog en lille detalje, og er smag og behag. Til gengæld er dette slips også justerbart, som andre slipse ikke er. Justerbarheden gør slipset nemmere at sætte på skjorten, og ser også bedre ud, hvis man ikke er en haj til at binde slips.

 

Som ovenstående, er det et slips som kunne bruges til lidt af hvert.

 

Slipset skal have 4 ud af 5 stjerner. Hvis detaljen på midten ikke havde fundet sted, havde den fået en klar femmer!

 

_______________________________________________________________

 

Butterflien blev sendt sammen i en fin bobbleplast pakke, så de ikke kunne gå i stykker. Det viser at BilligeButterfly har styr på tingene, og derfor vil jeg også foreslå, at i køber produkterne derigennem.

Til slut vil jeg sige tak til Kristoffer for at jeg måtte skrive på hans blog. Jeg vil lige påminde de læsende om, at jeg laver mit eget magasin, som kommer til at hedde BraunMagasinet.dk

Jeg håber derfor også, at i vil tage et kig derind. Jeg vil i mit magasin levere reviews som disse og til sidst men ikke mindst vil der være nyheder at læse, og debatter at deltage i!

Jeg siger også tak til BilligeButterfly som har sponsoreret disse fine produkter.

Butterfly

 

Slips

 

-Kasper-

2 Responses to Slips og butterfly

  1. Kiranan V. says:

    Jeg fik faktisk min første butterfly fra billigebutterfly! Det er sjovt at følge dem, og jeg er faktisk også selv i gang med at forhandle dem til private og erhverv.

    Er selv stor fan af selvbindere, og derfor glæder jeg mig også til, at de kommer ind i mit sortiment!

    Godt indlæg!

  2. Hatari says:

    Milde himmel MAYA!!!! WOW WOW WOWJeg fiennr ikke ord jeg – derfor er jeg se5 frekk e5 kopierer detLENA KRISTINE sa se5 utrolig bra:Fyttigrisen, som du har jobba!!! For en utrolig flott tutorial!!! Jeg har gleda meg til denne, og jeg er helt overveldet – over jobben du har gjort med tekst og bilder, og over det utrolig flotte kortet! Du er i en klasse for deg selv, du vennen!Ha en flott dag Maya, og en fortsatt fin sommer:)Klemmer i masser fra meg(og en klem til Lena Kristine!! Unnskyld at jeg le5nte dine ord)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *