Slutningen på starten

Stedet hvor alt blev forandret!

For 8 uger siden gik jeg ind af denne dør for første gang, med en masse forventninger og en kæmpe nysgerrighed, og spørgsmål om hvad ADHD egentlig dækkede over ud over at det er en betegnelse for dem der har “krudt i røven”.

I morgen går jeg ind af døren for sidste gang, som kursist. Det er med en vis vemod og tristhed i sindet at tænke på at det er sidste dag i morgen. Ja jeg er et meget følsomt og et menneske der virkelig binder sig hårdt hvis jeg føler mig tryg et sted.

Jeg kommer måske ikke til at tude, men følelsen af at noget er slut vil helt sikkert sidde i kroppen på mig, og præge mine tanker og blik. Jeg er glad for at jeg fik hele 8 uger på stedet, som er det maksimale antal uger man får af kommunen i projektet.

Det jeg tager med fra projektet, personligt altså. Er en viden, en god potion redskaber og nogle nye venner som jeg håber kan forblive mine venner fremover. En stort tak til alle i personalet, coach, jobkonsulenter og undervisere. Det har været en stor fornøjelse at lære jer at kende, samt at få en masse god viden fra jer. Både via personlige ene-samtaler men også i  snak og dialog sammen med de andre kursister. Jeg føler mig bedre klædt på, til at komme videre og arbejde endnu mere på at komme i dybden med de ting der blev snakket om igennem de 8 uger.

Jeg vil aldrig glemme de her 8 uger. Det har virkelig været alt det jeg havde brug for, tusind tak!

Her til sidst vil jeg give en anbefaling, til dig hvis du har fået diagnosen ADHD/ADD.

Denne bog du ser herunder er skrevet at Karen Nørby, som er ernæringsterapeut og forfatter. Hun har skrevet denne bog du ser herunder. Den går både ind og forklare lidt om selve hvad det vil sige at have ADHD og ADD, men også hvad der kan gøre en forbedring og forandring til det bedre via kost og søvn blandt andet.

Kan varmt anbefales!

Du kan få flere informationer om bogen, om Karen Nørby og bestille den her på dette link: http://www.karennorby.dk/boger/kost-og-adhd-en-nemmere-hverdag-trin-for-trin/

One Response to Slutningen på starten

 1. Randi Arvedsen says:

  Hej Matti 🙂
  Jeg kan kun give dig ret i de ting, det har været rart, skønt og nogle fantatiske 8 uger som har givet en masse indhold men også nye venskaber.
  Det var meget underligt at skulle sige farvel til kurset ikke særligt nemt.
  Men vi har hinanden alle os der har fuldført det og vi holdere stadig sammen og foresætter vores venskaber 🙂
  Knus Randi 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *