Sommerfest på Storagergård

Overblik over gården

Den årlige sommerfest på Storagergård, blev en god succes til trods for at regnen gjorde sit indtog. Jeg har været med til denne skønne sommerfest flere gange end jeg faktisk kan huske antallet. Stemningen var god! – Som altid, var der boder med aktiviteter for børn, og barnlige sjæle, samt et “Kagehus” der senere skulle danne rammen for en kagekonkurrence med præmier og dernæst smagsprøver.

På scenen var der igennem dagen små indslag, deriblandt dygtige børn der dansede og viste stolt hvad de kunne. Bravo børn, det gjorde i sørme flot! Søren havde sin nærmest traditionelle Quiz som i år havde fodbold som tema.

 

Hvis man ikke ved hvad der gør “Gården”, som den også kaldes, så speciel. Så har man ikke været der imens der var åbent!

 

Det summede af liv mellem bordene, snakken kørte og ind imellem hørtes et grin fra en glad deltager. Regnen gjorde som sagt sit indtog, men heldigvis blev festen forskånet for heldagsregn. Der blev skudt med gevær i skydeteltet, spillet Kongespil på kunststofbanen, og ofte kunne man se børn gå rundt med enten en pose popcorn fra baren, eller en bakke med pandekage på. Jo stemning, det var der!

Storagergård er for mig indbegrebet af hygge, samvær og noget helt specielt. Hvis man ikke ved hvad der gør “Gården”, som den også kaldes, så speciel. Så har man ikke været der imens der var åbent 😉 

Jeg vil i et kommende blogindlæg komme med en større fortælling om hvad stedet er, og betyder for mig og mange andre. Glæd jer!  

 

 

Jeg vil lige sige personligt tak for en hyggelig sommerfest, endnu engang!

– Lad aldrig den tradition forsvinde!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *