Sommertips

Sommeren er over os

Om vi synes at kunne set det via vejret eller ej. Så er det altså sommer. Når vi har disse sommersæsoner hvor solen faktisk ikke er fremme på en skyfri himmel hver dag.  At vi oplever byger, blæst og ja nærmest kolde dage. Så har vi i Danmark den tendens at vi strømmer på stranden når der endelig er nogle dage med sol og skyfrihimmel.

Det i sig selv er jo ikke noget skidt. Vi skal jo nyde at solen er fremme når den endelig er, right? Men som altid er der nogle der bliver solskoldet, eller får det skidt fordi de ikke husker at drikke nok væske i forhold til hvad de sveder.

Jeg er en af dem der ikke drikker nok væske – glemmer det altid!

Så her har jeg samlet de mest almindelige råd og tips til at gå sommerens varme og solstråler imøde med roligt sind.

  • Husk at drikke rigeligt med væske (det anbefales at man drikker 2-3 liter om dagen i sommerperioden)
  • Husk at du kan køle dit håndled/og krop ned et par grader ved at sætte håndfladen og ledet hvor dine blodåre ligger ind under den iskolde hane. Blodet cirkulere så køligere rundt i kroppen og gør at din krop får en behagelig kæling!
  • Dyrene skal også ha vand (ligsom os) de drikker dog ikke 2-3 liter om dagen, men sørg altid for at stille frisk iskoldt vand til dit kæledyr, og stil det i skyggen.
  • Solbriller er en god ting at have på, hvis du færdes udenfor. Hvis du skal cykle eller køre bil  så er det rigtig godt hvis du har styrke i dem (hvis du bruger briller normalt med styrke self.)
  • Sidst men ikke mindst – SOLCREME! – Husk det nu, smør jer selv og jeres børn (hvis i har børn) ind i solcreme og gerne flere gange om dagen. Solen er stærkest mellem 12 og 15 – så der er det altid en god ide at søge skygge, eller i hvert fald holde dig kølig med evt. en flaske vand, eller en is!
  • Hvis du føler dig skidt tilpas, så find et sted med skygge, og måske lidt blæst.

Så husk det nu —>

Du bør drikke mindst 2-3liter væske om dagen her i sommervarmen!Akut nedkølingHusk vand til dyrene også.Solbriller med styrkeHusk det nu!Ingen vind

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *