Det Danske Sommervejr

Selvom det regner, kan man jo godt ha en blomst i en vandekande.

I dag starter sommerferien for en del skoleelever, men ved et kig ud af vinduet. Så ser det ikke meget sommerligt ud. Det er det vi kalder “Det Typiske Danske Sommervejr”

Folk bander og kigger surt op imod himlen, fordi de får vådt tøj, og hår og måske en våd sok hvis det er uheldige at træde i en vandpyt. Det folk glemmer er at sætte pris på det vand vi får, selvom det sommetider godt kan være lidt overvældende når det kommer i såkaldte “skybrud” – det er godt for græs og mark, og gør landmanden glad.

Så tag regnen med et smil, og tænk på at naturen sætter pris på hver dråbe.

Jeg tog ud i haven, og tog dette foto af en flot blomst i en vandekande, vi har stående. Den ser så smuk ud, og jeg kom til at smile da jeg så den.

Hvad får dig til at smile, når det regner?

Fokuser på det positive i regnen, så bliver en sommerdag endnu mere optur!

– Her til slut vil jeg ønske alle skoleelever og andre studerende der kan holde sommerferie en rigtig god sommer. Håber i får masser af sol, sommer og masser af hygge samt afslapning.

Hvis du netop er en af dem, som kan smide skolebøgerne væk. Måske du er blevet student eller bare er ung og vil på ferie. Så er her en god side hvor du kan finde gode tips til feriemuligheder, for dig som måske ikke har den største pengepung.

http://www.so.dk/studie/studieliv/oekonomi/alternativ-sommerferie.aspx

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *