Starter Kit fra MyTrendyPhone

Hvis du netop har købt en iPhone 4S, så ved du sikkert at der er glas på begge sider. Dette glas kan godt i stykker hvis du ikke passer på det. Derfor har MyTrendyPhone været så flinke at samle et Starterkit der gør din iPhone 4S mere beskyttet, læs herunder hvad du får med i pakken.

iPhone 4S MTP Starter Kit

www.mytrendyphone.dk

 

Pakken indeholder:
iPhone 4S Silikone Taske – Sort
iPhone 4S Silikone Taske – Gennemsigtig
iPhone 4S Cigarettænderkabel – Sort
iPhone 4S Beskyttelsesfilm
iPhone 4S In Ear Stereo Headset

iPhone 4S MTP Starter Kit Plus

Inkl. datakabel. - www.mytrendyphone.dk

Pakken indeholder:
iPhone 4S Silikone Taske – Sort
iPhone 4S Silikone Taske – Gennemsigtig
iPhone 4S Cigarettænderkabel – Sort
USB datakabel til iPhone 4S
iPhone 4S Beskyttelsesfilm
iPhone 4S In Ear Stereo Headset

Jeg har været så heldig at få lov til at anmelde disse 2 pakker for MyTrendyPhone.
Ikke kun fordi jeg selv er indehaver af en iPhone 4S – men også fordi jeg ved at mange af mine venner har en smartphone, som denne.

Når man bestiller pakken hos MyTendyPhone, så har man pakken hjemme ret hurtigt efter (for mit vedkommende var det 2 dage efter bestilling) Der var ingen fejl eller uventede problemer undervejs, så det føles virkelig professionelt, men nok om det.

Pakken indeholder nærmest alt hvad du skal bruge, når man ser på hvordan man sikre sig at ens iPhone 4S er bedst beskyttet fremover, plus et par andre smarte tilbehør. Hvis man skal fokusere på hvad forskellen mellem disse 2 pakker. Så får man i plus-pakken et datakabel med i købet. Det er så op til en selv at vurdere om man har brug for dette eller ej.

Der følger også 2 covers med i pakken – Så du kan skifte dem lidt ud, alt efter hvad dit humør er. Så jeg har nu testet en del af pakkens indhold på min egen iPhone 4S og jeg må sige, at det er virkelig kvalitet man får. Så jeg kan varmt anbefale både pakken med plus og uden plus.

www.mytrendyphone.dkwww.mytrendyphone.dk

 

Hvis du vil kigge nærmere på hvad MyTrendyPhone ellers har at byde på på mht. Etuier, beskyttelsesfilm og opladere, så er her 3 gode links til andre produkter, som virkelig også er fantastiske:

– En Youtubevideo hvor jeg viser de forskellige ting, og tester et par af dem, kan du finde ved at trykke dig ind på dette link: http://www.youtube.com/watch?v=hKrIzcOpPlc&feature=youtu.be

 

Hvis du vil direkte til de 2 pakker, så findes de 2 pakker som links herunder:

http://www.mytrendyphone.dk/shop/iphone-4s-mtp-66690p.html

http://www.mytrendyphone.dk/shop/iphone-4s-mtp-66685p.html

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *