Sushi – For første gang!

2013-03-04 18.15.14

Nyt skal smages!

Det er lørdag aften, og maden står på bordet. Der er dog noget helt nyt på bordet, noget jeg ikke har smagt før. Der er hermed tale om en urpremiere i smags oplevelse for mit vedkommende. Jeg skal smage sushi for første gang i mit liv. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg, siden jeg var lille, ikke har kunne lide fisk særlig godt. Kun få typer fisk kan jeg lide, nemlig makrel, tun, sild, laks og fiskefilet.

Nu var tiden kommet, og jeg skulle altså smage. Jeg må sige jeg var glad for at dette kun var forret, fordi jeg ville aldrig blive mæt af de få stykker der var til mig. Jeg aner ikke hvad de forskellige stykker hedder, samt hvad de 100% indeholder – men jeg tog chancen og smagte!

Det ik så ringe endda!

Jeg må sgu indrømme at det smagte faktisk okay, hvilket er bedre end forventet for mig. Nu er pakken ikke en af de der “dyre” af slagsen, men synes faktisk at både udseendet og smagen var ganske udmærket. Næste projekt er at prøve en rigtig Sushi Restaurant. Det skal nok blive spændende, og måske en unik mulighed for mig at overvinde min smags blokade imod fisk.

Herunder kan du se hvad slags Sushi jeg fik, fra en anden vinkel.

2013-03-03 17.56.19

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *