Tak til jer der bar!

 

Tak til dig der bar!

Hvornår har du sidst sagt tak til en du holder af?

Når man har prøvet at være “nede i kælderen” psykiskt – så er det en befriende følelse at mærke andres hjælp, forståelse og accept af at man har brug for et kram og et smil.

Det kan give mig gåsehud og en tårer i øjenkrogen at tænke tilbage på de mennesker der i mit liv, har præget det positivt efter en nedtur. Det er i opturen man for alvor mærker hvor langt ned man har været.

En tak til lyde til min familie, mine venner (både dem på cyperspace og IRL) og ikke mindst de coaches jeg har været hjulpet af. Rejsen er ikke slet ikke færdig for mit vedkommende, men jeg er kommet langt siden jeg fandt mig selv i en krise, som faktisk har været min svage side igennem hele mit liv. Det at man ikke bliver forstået, eller at folk ikke ved hvordan de skal reagere på forskellige ting jeg siger, gør og især ikke gør.

At få en diagnose havde jeg godt nok aldrig troet indtil nu at jeg skulle få – men ikke desto mindre så er det faktisk en form for lettelse, da en diagnose har løsningsforslag og muligheder for at finde ud af hvad pokker man så gør for at undgå de helt store kriser og nedture i fremtiden.

Så uden at gå i alt for mange dybe detaljer om alt muligt, så skal der blot lyde et stort og rungende TAK! – Jeg vil slutte af med at henvise jer til en sang, der fornyligt har åbnet mine øjne for hvad “tak” egentlig kan betyde. Både den tak man får, men også den man giver.

http://www.youtube.com/watch?v=NrFLdqBs9y8

“Tak til jer der bar” – Michael Falch
Husk at sige tak, det er så nemt at sige og giver så meget hjertevarme til modparten! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *