Tak til Spotify

2013-04-16 21.02.40

Tak til Spotify

Min hverdag, især når jeg er på farten, er blevet klart bedre med mine EarPods i ørene og Spotify i gang! Jeg har fra starten af valgt at bruge de 99kr. om måneden på Spotify Premium, da jeg også nyder at have musikken med på min iPhone. Det er en fryd at kunne høre musikken uden begrænsninger. Jeg husker jeg i starten tænkte, at 99kr. var meget at give pr. måned for musik på den måde, men jeg må sørme indrømme at de 99kr. er faktisk givet godt ud, i forhold til alt den musik man har lov til at surfe rundt og lytte på, ubegrænset!

Jeg høre både musik derhjemme ved computeren, stort set hele tiden! På farten har jeg som sagt mine earpods i ørene og rent faktisk så bruger jeg den fikse mulighed at lave playlister.

Minderne fik nyt liv.

Der er utallige bands, albums og singler inde på Spotify´s database, og via søgefunktionen kan man finde nærmest alt den musik man lige går og leder efter! Om det så er de gamle hits man dansede kinddans til i sine unge dage til, eller det nyeste der kommer på markedet. Så er det muligt at finde. Hvis du skal holde fest, og vil skræddersy hvad gæsterne og du selv skal danse til. Så findes der radionstationer med pre-indlagt hits og du kan også selv lave playlister til enhver fest. Jeg har ofte siddet og kommet i tanke om en sang jeg hørte for 15år siden, og vupti – en søgning på bandet, sangens navn så er man i gang med at genopleve den musik igen. Det er så skide genialt. Jeg har lavet pænt mange playlister, men har altid udkig efter nye spændende sange og bands der skal lyttes på!

RadioSuperMatti

Jeg har tidligere omtalt min ide om at lave en form for Radio liste på Spotify hvor jeg via min Twitter profil skriver hvilke sange jeg sætter på. Så kan folk følge med der og samtidig høre med inde på min “RadioSuperMatti” playliste på Spotify.

Det er super fedt, men jeg savner nu også det at kunne få stemmen med. Det er desværre ikke muligt, men Spotify´s playlist funktion har i hvert fald gjort at jeg har startet lidt på noget der kunne ligne en form for radio. Så der er mange muligheder derinde.

BIEFRKeCAAEfcGh

Spotify giver i hvert fald et hav af muligheder, og jeg synes virkelig de penge man giver pr. måned for f.eks Premium udgaven, er pengene værd!  Så hvis du elsker musik, og har din mobil med overalt . Så er Spotify og især Premium udgaven nærmest mere end anbefalningsværdigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *